999 jsem velmi zvědavá, snad to nepropásnu ![]()
Moc se mi líbí ty zmačkaný šaty, ale už jsou samozřejmě jen v minivelikostech a momentálně do nich teda postavu nemám. A jsou v pytlíčku ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
marieu Tak teď můj Karafiát vypadá XXS...
Přiznávám, že od jara nosím všechno oblečení v pase na gumu a pružné, vlastně teď svoji velikost neznám, takže nenakupuju šaty.
999 no asi nie. :D Páčili sa mi tie pokrčené šaty, čo pošta tuším Zarinya. Ja nič nepotrebujem, ale rada sa pozriem na zaujímavé veci.
A čo Ordinary, poslali?
paktofonika ty jso pekny,vid?Ale to musim videt a zkusit na zivo.Snad v unoru otevrou a budou mit,na ty je cas.
paktofonika Včera mi napsali, že je to na cestě. Tak snad to bude mít dobrý konec. Objednáno 26.12.
paktofonika a jak jsi dopadla s tím světlým teddym?
999 tak to jsem napnutá jak struna, protože mně tam nic moc ulítlýho nepřišlo
(vlastně ani ten zmačkanej komplet)
tina teddy už prišiel a zostáva :)
999 pozrela som teda do toho výpredaju a páči sa mi tam zelený komplet (asymetrická sukňa a top) a jedny asymetrické oranžové šaty. Na leto by bol super, ale nepotrebujeeeeem. :)
tina Možná ulítlího pro dámu mého věku
.
paktofonika Já taky nic nepotřebovala, ale když mi u pokladny napsali, že jsem právě ušetřila 288 éček, tak jsem to odklila
.
999 ulety? Ja jako nad uletem premejslela nad tema flitrovanejma satama, ale pak jsem si rekla, ze name by to byl az moc velkej ulet![]()
razorblade Na ty se musím kouknout, ty mi unikly :-).
Prisla kozena bunda z MD, kterou jsem mela vyhlidnutou od podzimu a sedi.
obrazek nemam, uz ji nemaji na webu.
razorblade Díky :-)
paktofonika Ten je moc hezkej, k opálenému tělu super. Ten jsem úplně přehlédla.
Mně se líbí tyhle nové šaty (v obou barvách), ale recyklovaný PES mě trochu odrazuje. Počkám, až otevřou.
999 tie sú pekné. A čoho sa zrovna u recyklovaného bojíš?
Mne došli dnes tieto šaty inšpirované Janulik03 a Zarinya a
ešte tieto, Tie som prihodila, keďže bola v deň objednávania extra 20% zľava a namiesto 115€ stáli necelých 28€. Oboje zostávajú doma a nosiť ich budem asi na doma :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.