Zarinya ja mam dobry, ze u tech cernejch to mam tesne pod prsa, kdyz to poradne srovnam, a caru mi to nedela. ale kdyz jsem je na sebe navlikla poprve a nevedela jsem, ze tam ta podsivka je, tak jsem se do nich totalne zamotala, nejdriv jsem do podsivky narvala ruku, na druhej pokus se mi ta podsivka pres prsa shrnula a udelala tu caru![]()
![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Já bych ty světlý taky nemohla nosit, ale takhle na pohled jsou krásný...
Teda já nechci ani ty černý, měla bych je až na zem a fakt žádný využití.
Luna no ja si to už tiež začínam uvedomovať, že mám toho viac než treba. Stále nie narvané skrine, ale je oblečenie, ktoré nenosím vôbec, alebo nie často.
razorblade jo, ta podšívka mi na první pokus taky dala zabrat
nemohla jsem se vůbec trefit do rukávu a je teda nutný ji pořádně srovnat, aby nedělala tu čáru. Jak mám velkej hrudník, tak by bylo fajn, kdyby byla trochu delší, to je teda fakt. Ale vyvažuje to ten boží materiál, už se těším, až je "vynesu"(nesnáším to slovo).
Beeee beeee beeee...zavinovací, beee beee
navzdory všem předsevzetím, že já sem lezu!! ![]()
OliveOyl Doba je zlá, je třeba podporovat ekonomiku
.
OliveOyl já jsem to sem ani nechtěla psát
, ale mám je taky (na cestě doufám)
A ty scuba jsem na pozdim vracela, mě neseděly, jak byly moc volné. Ale mám místo nich ty vlněné a ty jsou teď moje oblíbené. Černé i bílé ![]()
Garfie Držím palce. Ty musíš mít!
Já si dnes koupila elegantní, nadčasově červený, černými detaily ozvláštněný twinset smetáčku a lopatičky.
To je ovsem krasny, nadcasovy kousek!
tak to bychom si tady mely kolektivne najit nejakeho ceskeho vyrobce. Nevim, jestli cosem uplne roztacime kola ceske ekonomiky :D
tak scuba dorazily, sedí mi výborně, mám je úplně na tělo, čára nikde není, zadní sámky jsou zajímavým detailem a neruší mě. Jsem slon a mám velikost S
jako 2,5litru bych za ně nedala, ale za těch 24euro jsou to dobrý šaty na denní nošení. Marteny, tenisky a možní i birkeny v létě. Látka se zdá těžká, ale v létě to je příjemný
tož to je moje recenze
razorblade Je třeba ji podporovat globálně :-).
paktofonika Já si včera hodila do košíku šest divnověcí, jsem na ně zvědavá
. Kdyby byly otevřený obchody, tak bych si zkoušela novou kolekci a neprohrabávala bych se výprodeji. Takhle na webu mi to zas tak nevadí
. Jestli si něco nechám, tak se vyfotím
.
razorblade
jsem na tom stejně. V těch bych mohla leda tak někde stát u zdi se sklenkou prosecca, například. Jiný využití bych pro ně nemohla mít... ![]()
Mha jo, to je v pořádku velikost. Já šla do oversized...
ad zavinovacky: mateial uzasny, tezky hladky. vel. M mam pres teple obleceni akorat, v delce ke kotnikum (mam 167) S by mohlo byt na telo ale to ted nevyzkousim. z ceho mam trochu obavu je mnozstvi materialu + siroke dlouhe omotavky okolo tela v pase, ktery nemam zrovna stihly.. obavam se ze v tom budu jak prevazana koule :-( nezebych necekala omotani v zavinovacich satech:-)) ale ze je tam toho hodne a tluste. stihle damy bez problemu:P
paktofonika jj ty krémové. Co je to pĺzli?
Mulen že púšťali chlpy. Neviem či to bola chyba konkrétnych, alebo sú také všetky. Ako so svetlým oblečením ok, ale ja som ich chcela i k tmavšie u kabatu a to by bol mor.
999 ukáž :)
paktofonika tak to jsem si nevšimla. Zkusím se na to zaměřit, ale snad to bude v pohodě.
paktofonika Až to přijde, jsou to fakt úlety :-). Nebo ti zmačkaný obleček nestačil? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.