barbucha já si taky koupila espadrilky zavlažovací. Přesně boty, který na léto prostě musím mít. ![]()

barbucha já si taky koupila espadrilky zavlažovací. Přesně boty, který na léto prostě musím mít. ![]()

EDITH4B Pěkný ![]()
EDITH4B Hezký nákup :-). Nevím, jestli jsi z Prahy, ale moc pěkně rámují v Rámusu na Letné. Jinak jsem vyzkoušela koupit hotové rámy Desenio a je to 50:50. Jeden perfektní, druhý úplně nelícoval, ale po zásahu kladivem už ten problém vidím jenom já :-).
999 děkuju
. Jsem z Brna. Přemýšlím, rámařství jsou zavřená, ne?
OliveOyl díky ![]()
Dadoo zavlažovací boty na léto budou výhra, zvlášť jestli bude parné
(pěkný překlep
).
EDITH4B to je super nákup :)
bram že jo
?
jinx Šaty, košile jsou moc pěkné, ale TA kabelka
.
EDITH4B Proto jsem zkusila to Desenio.
pecka Marja se mi moc líbí, ale už jsem je zkoušela dvakrát a vždy mi přišlo, že v nich mám nohy jako lodě
, prostě mi nesluší. Potřebovala bych podobné (na podpatku), ale spíše se zaoblenější špičkou.
999 chápu. Já už koukala i na Ikeu. Mám tady jedno rámařství, kde mám dobrou zkušenost, ale tahle doba je na prd
. No uvidíme.
EDITH4B Tak nebude zavřeno navždy...
EDITH4B pěkné
notna děkuju, mám radost
Teď ještě potřebuju koupit rám. To bude asi výzva.
Já mám tady mezi Motolem a Homolkou výborný rámařství, dávám tam všechno. Jsou ochotný, šikovný a ne drahý, pracujou rychle... a mají otevřeno i teď, když jim člověk zavolá.
999 problém je, že já musím mít všechno hned ![]()
barbucha diky, mám to z Brna trochu z ruky ![]()
Ounz děkuju ![]()
Loni jsem ty espadrilky marně sháněla, vzpomněla jsem si až to bylo aktuální, a neměl je nikdo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.