barbucha chápu
, ptala se 999 kousek výš.
Co jste si dnes koupili/y?
EDITH4B Ještě bych zkusila zavolat do toho tvého rámařství. Možná ti to mezi dveřma vezmou.
999 zkusím
EDITH4B který rámařství máš vyzkoušené? Já zatím Danielowitz na Jaselské, ale bohužel jsou teda zavření.. (psala jsem tam)
barbucha já úplně přesně stejně! Nejdřív nekoupila, pak chtěla a nebyly. Dcera je měla a já jí je tak záviděla!
Vždycky jsem strašně milovala boty na klínu, tak se k nim zase po letech trošku vrátím.
Mulen taky Jaselskou. Takže zavřeno
Chjo
whiskas kableka se mi taky libi a jeste jedna, ale tu uz nemuzu najit na webu, mozna ji prestali vyrabet? nevim, chtela jsem se na ni podivat, mam na jare narozeniny... tak zjistim, az otevrou.
EDITH4B možná, že od prvního otevřou. Doufám v to, mám tu dva obrazy nachystané už měsíc.
whiskas toto väčšinou neriešim. Mam veľkosť 40 a menšie nikdy moje chodidlá vyzerať nebudú. Som s nimi spokojná, tak som kúpila aj čierne.
EDITH4B grafika hezká! Jak je to veliký?
A chodím do stejného ramarstvi, paní je moc fajn, má dobrý oko.
baltik Pravidla nejsou a já se ani žádnými inspiracemi ovlivnit nenechám. Mně se nelíbí taková ta urputná sladěnost, stejné rámy, podobné barvy obrazů... Já si koupím obraz nebo grafiku, protože se mi líbí, podpořím ji rámem, co jí nejvíc sluší, a pak hledám vhodné místo na zdi. Jen teda nesnáším, když obrazy nezařezávají aspoň v jedné linii.
jinx Ta kabelka je super a v téhle velikosti bych ji taky užila:-).
999 presne, rozmer je sympaticky a maji i vice peknych barev
jinx Ta zelená je pěkná.
EDITH4B baltik no proto jsem chtěla nakoupit ty nejobyčejnější rámečky, tenké černé, za pár kaček z toho Pepca, že bych to vyzkoušela, kompozičně, jak to poskládat a pak koupila něco lepšího, až otevřou jinde.
Tak bohužel ty rámečky jsou zatím věc zbytná, sice nevím, jak to kdo určil v porovnání např. se svítícím závěsem z koulí, zbylým od vánoc, ale ten bych bývala mohla mít.
Ale to Desenio mi tu furt v reklamě naskakuje, už pár dní, možná tedy koupím on-line.
999 moc pekna a ten odstin se hodi skoro ke vsemu, super je
Asi zalezi, jak moc ti jde o to, aby vyniklo to dilo. Ja treba mam grafiky na jedne zdi v ruznych ramech, ktere vzdy vychazi z barev te ktere grafiky. V "mem" ramarstvi se to tak dela, ale je to na tobe, aby se ti to libilo.
jinx celine nezklame, maji ty kabelky nádherný, jen kouknu a už bych měla vybráno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí