nolita dekuju, to klidne muzes, taky se mi libi a co se nestalo, dnes mi celine poslali email s kabelkou, ktera by k te modre uplne paradne ladila :)) ach jo:)

nolita dekuju, to klidne muzes, taky se mi libi a co se nestalo, dnes mi celine poslali email s kabelkou, ktera by k te modre uplne paradne ladila :)) ach jo:)

jinx kosile krasna, ty ji prodas;)
Přišly mi ty trika vod cosáků - jak jsi chtěla vědět tu velikost... tak to s tim krátkým rukávem by bejvalo stačilo i M anžto je dost dlouhý...
Ale jsou fajn obě dvě (a čepička je boží), nechám si všechno.
jinx saty super, kosile taky taky pekna, ale ta produktovka je opravdu ![]()
barbucha dík, zatím jsem to neobjednávala, nějak se mi zazdálo, že mám trik dost. Ale asi to ještě přehodnotím :)
To triko je super, doporučuju! Směs bavlna-kašmír... příjemný moc!
...já dnes:
(jsou super, protože jsou mimo jiné úzké, mám většinou problém, že jsou tenisky široké, tyhle ne, naopak...)

a jiný styl:
(kalhoty Bruno Feratt, mám v antracit/černá. perfektně sednou)

barbucha prosím tě, nemáš ještě někde odkaz? nemůžu to najít.
barbucha moc děkuju, je jasný, že teď už musím!
jinx s tim quelle jsi trefila hrebicek. :D take k ni budes nosit epesni satecek? :D :D :D
razorblade i broz!:D
šaty

barbucha objednala jsem si teda M, doufám, že nebudu muset vracet. Ale potěšilo mě, že pořád funguje ten hello kód.
jinx pekny saty:-)
Alena_In ty cervene jsou krasne!
barbucha vysoke jsme cca stejne myslim, jen aby mi bylo na sirku.
Neboj se ničeho
Ta fotka je blbá - triko je dost široký.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.