Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:20
Reakce na whiskas:

Tak ony byly teplé zimy, že jo:-) Já jsem kozačky v posledních letech také moc nenosila.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:23
Reakce na Victoria:

Přesně tak :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:24
Reakce na whiskas:

To je dobré, ja tiež nemám kozačky. Vo všetkých vyzerám ako kocúr v čižmách. A teda aj by som vedela čo k nim, aspoň by som vynosila šaty a sukne v zime. No ale niesom kozačkový typ 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:25
Reakce na Victoria:

Nemyslela jsem to nějak zle, však to sleduju proto, že se mi většina věcí hodně líbí, a prsty mě svrbí si tak jeden, dva , no možná tři až čtyři kousky hodit do košíku, zavřít oči a rychle zaplatit. Jen holt nemám tu úplně éterickou postavu, no, takže fáze úlevy a zároveň zklamání , že už je vyprodáno, je pravidelně střídána fází pokušení. 

Offline artefakt
104 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:27

Co to je s těmi kotníky? 22,5 ale nemůžu tvrdit, že bych nevěděla, že je mám tlusté 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:28
Reakce na whiskas:

Ty vlněné jsou krásné a jak jsem je tu viděla na jinx, mám také cukání. A k tomu ještě ty kolektivní, ty mě také lákají. Je to děs tady, fakt. A to jsem se zařekla, že v lednu nebudu utrácet a místo toho už mám na cestě zásilku z woolovers.

A co vlasy, už si to sedlo? Naštěstí je máte pořád dost dlouhé, takže úprava bude určitě možná.

Offline artefakt
104 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:29
Reakce na Emerald:

Běžte s těmi velikostmi modelek už všichni DO HÁJE!!!!!!!

Já bych šla, mě nebaví poslouchat, že jsem až moc hubená 

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:30
Reakce na Isca:

Rozumím, já jsem to ani jako "zlé" nečetla:-) A pokud nemáte éterickou postavu, tak právě šup tam, ta značka je v mnoha směrech milosrdná. Já fakt éterickou postavu také nemám! 

Co mne tedy nadchlo taky jsou bílé košile, jsou skvělé! Asi příště... 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:39
Reakce na RoSa:

Jak to má GR s velikostma?

Nebo: má někdo změřenou vnitřní stélku u nějaké konkrétní velikosti?

Mají to podivně. Protože jsem všeho chtivá, objednala jsem si ještě ty kozačky, co tu dávala Janulik03 . Taky 39, jako ty lordsy. Dneska kozačky přišly a jsou mi přesně. Lodičky, které od nich mám 39 z loňska, jsou mi taky přesně. V těch lordsech jsem měla pocit, že jsou o číslo větší, navíc vypadaly jak pánské pětačtyřicítky, měly strašně dlouhou špici.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:44
Reakce na AmelieM:

Také se vždy "zařeknu", ale pak sem některá dobračka dá ukázku svého skvělého nákupu, včetně identifikace, kde lze danou věc a je po předsevzetí. 

Vlasy ..., no tak úplně si to nesedlo. Vlastně vůbec, proto jsem dnes udělala pokus číslo 2 a bohužel i kadeřník (přišlo mi vhodné jít k tomu samému, který mě stříhal, v naději, že pro něj bude snadné to doladit). Detailů vás ušetřím. Jsem povznesena, jsou to jen vlasy, za pár týdnů se to snad vylepší a za dalších pár týdnů půjdu na střih . A děkuji za optání.

Vidíte, to mě přivádí na myšlenku, zasloužím si šaty. Jenže dnes jsem už objednala boty .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:52

Nevím, kam s tím, tak to zkusím tady. Používáte kartáč na vlasy z kančích štetin? Má opravdu smysl investovat do Mason Pearson, nebo se platí jen za značku? Vlasy byly po použití opravdu pěkné a neelekttrizovaly.

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:57
Reakce na Kokoska:

Díky! No já mám standardně taky č.39 (chodidlo 25cm), ale na kozačky jsem si říkala, že by to možná potřebovalo trochu víc... ve vel.39 beru spíš lodičky, kde to chce opravdu na těsno, aby nekloktaly...

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:58
Reakce na whiskas:

Takže to nedoladil ani na druhý pokus? A nebylo by třeba dobré, donést mu fotku konkrétního účesu, když jen popis nestačil? To je teda dost nepříjemné, když nepochopil, co chcete. Moje teta říkávala, že kadeřníci jsou hluchoněmí idioti. No, je to trochu ostré, ale někdy to fakt sedí. Catherinne promine, pro ni to neplatí

Tak se odměňte a kupte si šaty, zasloužíte si je 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:04
Reakce na whiskas:

K tomu kadeřníkovi jste šla na doporučení někoho, nebo to byl náhodný výběr? 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:06
Reakce na paktofonika:

Až se zbavím té pneumatiky na břiše, tak se odměním, do té doby budu tvrdá. (Dnes jsem zase začala cvičit podle Jillian, tak třeba ještě stihnu slevy.)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:08
Reakce na AmelieM:

Měla jsem fotku, jen tedy bohužel o něco kratší verzi a na to mi bylo řečeno, že to je naprosto něco jiného a že tupý střih nelze kombinovat s prostříhanými konci, respektive lze, ale že už to pak není tupý střih a že by se to muselo celé zkrátit. Někdy je to vážně složité. Ale už jsem opět v klidu. Tak strašné to není, jen jsem čekala něco jiného. Jsou horší věci. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:13
Reakce na nellielovett:

Drzim palce . Ja musím tiež začať čosi robiť so sebou. Aby to nebolo chápané zle, myslím nabrať a spevniť svaly. Už pred Vianocami to išlo z kopca teraz je to tragedia. Jillian nepoznám. Ja plánujem od prvého 90 dňovú výzvu.  V najhoršom prípade kúpite modré, alebo budú ešte iné. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:13
Reakce na Kokoska:

Náhodný výběr, dala jsem na svůj instinkt. Třeba jsme si jen nesedli i to se může stát a pak ta spolupráce nestojí za nic. Kamarádka takto jednou odešla z masáže, kam se náhodně objednala, jen proto, že jí masér byl od pohledu nepříjemný (nemyslím vizáží, ale tak nějak celkově, pocitově, nedovedla si představit, že na ni bude sahat). Nechápala jsem to, ale teď tomu věřím. Mně tedy pan kadeřník sympatický byl. Asi jen "blbej" den.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:20
Reakce na whiskas:

Mam. Prestala jsem pouzivat, myslim, ze neni uplne vhodny na muj typ vlasu. Cetla jsem pozdeji, ze ten s kancimi stetinami je vhodny pro jemne vlasy. Pro vas by mohl byt dobry, ma hodne pozitivnich recenzi, tak na nem asi neco bude. Prodava ho kadernik, Brit, ke kteremu jsem chodila drive, ale jeho ucesy mi nevyhovovaly, umel lepe barvit nez strihat.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:30
Reakce na whiskas:

Ja kdyz byla poprve u sveho kadernika, tak mi rekl, ze poprve nikomu nedela zasadni zmenu, ze si potrebuje vlasy "ozkouset". A mam od nej nejlepsi vlasy za cely zivot.