Co jste si dnes koupili/y?
Jsou i výživnější partie, ale pro zachování zdravého rozumu si teda já už nic měřit nebudu.
hlavne zase nezacnete resit zapesti, nebo me uz uplne omejou :D
Já jsem tenkrát chyběla ![]()
Kotníky!! Kotníky jsme ještě neměřily!![]()
19 ![]()
edit: no jo zrovna som mala po ruke krajčírsky meter. V piatok večer dobrá zábava merať kotníky
Paráda, teším sa na fotky a recenziu Cupro materiálu.
19 ![]()
edit: no jo zrovna som mala po ruke krajčírsky meter. V piatok večer dobrá zábava merať kotníky
a je to tady... jdu se zastrelit. nemam 19! :D a to je kotnik (spolu se zapestim) asi jediny misto myho tela, na kterym nemam prebytecnej telesnej tuk:D
Celý nákup je skvělý, ale TY vlněné šaty!!! Sakra, jenže já bych je teď nenosila a na jaře v nich bude horko.
A asi mě trefí, mají opět skladem sukni v mé velikosti, zatímco já ji koupila o číslo větší. Štve mě to, protože myslím, že menší velikost by mohla být i kratší. Jo, COS je nevyzpytatelný. Mluvím o této sukni. :-)
19. Jsem ráda, že to tentokrat nejsem já, kdo to rozpoutal...![]()
Klid, zápěstí vypovídá o síle kostry, máte tedy zřejmě jen silnější kostru, což není vůbec špatné.
Prosím nestrieľajte sa, ja som to sem dala zo srandy.
ja si delam srandu:D protoze vim, ze sirku zapesti a kotniku nijak neovlivnim, leda ze bych si osekala kosti. ale je to silenej nepomer, protoze ja mam ten kotnik 24 a to mam takovej ten opravdu kostnatej kotnik, zadnou nateklinu:D
Skvělý nákup![]()
Děkuji velice:-)
Tak jsem si dnes už podvacáte nekoupila nic z COS, ale čím dál tím víc mě fascinuje, jak celá COSmánie nabývá podoby přírodního úkazu - jak vlny narážejícící na pláž se občas u u konkrétního kousku zjevi celé spektrum čísel, aby opět začalo ustupovat, vzalo s sebou postupně všechny 36, 38 a 40 a na pláži zůstávají pouze okrajové velikosti, aby i ty postupně tiše odtekly, a jak zůstala jen vzpomínka v podobě fotky...a celé je to hydraulicky propojeno s konverzací na CJSDK ![]()
Díky. S kabátem jsem je zatím nezkoušela. Ale myslím, že na chladnější část jara budou fajn - přehodit pléd a tak. Fakt je, že strašně záleží na tom, kde a jak se člověk pohybuje. Já třeba chodím rychle a když se pohybuji, mohu chodit oblečená méně, průšvih je, když si sednu, to začnu chladnout... A také záleží, jaký je rok. Někdy spoustu věcí vůbec nevezmu, prostě na ně není počasí. Většina mého šatníku je tak na 15 stupňů (17, 18 stupňů je moje ideální teplota), ale něky je to prostě tak, že je dlouho 10 a pak najednou 20 a naopak. Je to vždycky risk, pokud máte aspoň trochu příležitost je někam vzít, tak si je kupte, vím, že se vám líbí. A slušely by vám, o tom nepochybuju:-)
Já nevím. Já mám COS ráda už dlouho. Byť to tady teď jako mánie trochu vypadá, spíš to podle mne ukazuje, jak je tady ten trh s oblečením bídný, prostě tu moc alternativa není. COS je zajímavý, osobitý, celkem slušně šitý, hadry to nejsou ani náhodou, cena je únosná. Ukažte mi obchod, kde si koupíte fajn a zajímavé vlněné šaty za tři a půl tisíce. Já nevím, kam jít.
dokonalý popis přírodní katastrofy.
Asi neodolám, zítra půjdu okolo a uvidím, budou-li mít moji velikost. Pokud ne, je zde stále on line shop
. Je fakt, že až pominou mrazy a bude možné nosit lodičky, bude po problému, co k nim. Už jsem to tady nepsala, nemám kozačky, no považte
, ale fakt jsem je zatím nepotřebovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.