milacka dekuju! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
andulka01 Já už taky malem byla v klubu, ale pak si řekla, že kuchařka podle který nebudu vařit je asi to poslední na rodinném rozpočtu:-D. Tak vybírám dětské boty a sobě batoh, abych ukojila své nákupní touhy.Ale ta Simple má moc hezky obal, ta by se vyjímala někde v knihovně, ale knihovnu nemám:-D. No čekám, co sem kdo dá, abych se nechala kolektivně strhnout a byla šťastná!
Docitam se zpozdenim, ale to je fakt super grafika ![]()
Koukam na ten Facebook, ale zatim nemuzu najit, jestli se da koupit on-line, a jestli pripadne nezasila do ciziny...
999 Dekuju ![]()
MP Marge Není zač :-)
999 Co mi to děláš... Asi nutně potřebuju Tančírnu. Nebo Train. ![]()
andulka01 Jejda, nám stejný zužený výběr :))
andulka01 Tady stačí říct :-).
andulka01 tancirna je moje další v pořadí
A pak ještě Rejviz... A ta lokalka.... A....
MP Marge koupila jsem přesně tam co píše 999.Do ciziny určitě posílají
. A ještě podotknu, že Jaromír Švejdík (99)je hudebník a já jeho hudbu miluju v podstatě od puberty
. Kapela Priessnitz... Umakart...
EDITH4B Nakonec jsem ráda, že je to docela velký a nemůžu si vybrat všechno :D, Švejdíka mám ráda, nechápu, že už mě nenapadlo dávno něco si koupit :)
Minulý týden byl na Čt o Jaromírovi 99 dokument. Je na ivysílání - Jaromír 99-tam odkud jsem. Je to jak o hudbě, tak o grafice... ![]()
OliveOyl já myslím, že místo se vždycky najde... ![]()
EDITH4B Nepomáháš :D
OliveOyl ale jooo, pomáhám ![]()
![]()
Ehmmm, tak teda tančírna... a ten courák taky![]()
nechcete sem přidat smajlíka ovečku?!?
MP Marge koupila jsem přesně tam co píše 999.Do ciziny určitě posílají
. A ještě podotknu, že Jaromír Švejdík (99)je hudebník a já jeho hudbu miluju v podstatě od puberty
. Kapela Priessnitz... Umakart...
Ach Priessnitz a Umakart![]()
Nevím, jestli znáte trička Moje Bohema. Moc se mi líbí a určitě si na léto nějaké koupím
OliveOyl super ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí