Fakirka Jo, to jsou takový moje stálice, můžu poslouchat pořád ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
EDITH4B já taky, ale někdy to zhoršuje moje depky.
Fakirka já z nich depky nemám, zvlášť Priessnitz mi náladu zlepšujou. Miluju Jeseníky a tu lehce ponurou atmosféru. Pokud jsi neviděla ten dokument, co jsem o něm psala výš, mrkni. Moc se mi to líbilo.
Košile dobrá, a o moc lepší takhle zastrčená!
EDITH4B jo, chystám se na to.Jen doufám, že se to nebude zhoršovat. Myslím to depkovani při poslechu. Abych nedopadla jako s Radúzu. Tu už nemůžu vobec poslouchat, páč bulím jako želva.
Dadoo dostala jsem k vanocum a ta kvalita je zoufala:((
711990 no tak to mě mrzí.
jjinak skvělý nápad.
Fakirka tak snad ne ![]()
Dadoo ja ti nevim
. Patriot jserm, ale to provedeni mi prijde dost hodne nepovedene.
barbucha urcite, ale ja zastrkuji tak 90% veci, vypada to mnohem lip.
Fakirka no jo, to mám s Radůzou taky.
Dadoo no kdyz si predstavim, jak na me hrudi treba ten Masaryk nabyva na trojrozmernosti, tak me nejak prechazi chut. Leda ta Czechia na cesty... mozna... jednou... ale spis ne.
Já mám tričko z Bohémy už přes rok a je OK - není to tenká průsvitná bavlna, nikde se mi nic nepřekroutilo. Potisk se mi trochu sepral, jenže jak já ho nosim v práci, tak to peru na 90C.
Jak teď nevim, ale chtěla bych ještě Věru a Gočára.
999 Sice to nebylo pro mě, ale děkuju za odkaz na grafiku (taky jsem hledala, ale nenašla, takže díky).
MP Marge koupila jsem přesně tam co píše 999.Do ciziny určitě posílají
. A ještě podotknu, že Jaromír Švejdík (99)je hudebník a já jeho hudbu miluju v podstatě od puberty
. Kapela Priessnitz... Umakart...
Ja ho vubec neznam... Ale grafiky ma uzasny! Ale ten zimni les, to je proste moje - doufam, ze nevadi, ze budeme mit stejnou!?
MP Marge vůbec nevadí ![]()
MP Marge ještě jsem dnes dala jeden les do vlákna Kreslení, malování, grafika... Taky moc pěknej.
Tak už je mám taky...asi 15. černé COS šaty....![]()

...jsi kočka![]()
MP Marge ještě jsem dnes dala jeden les do vlákna Kreslení, malování, grafika... Taky moc pěknej.
Ja uz nechci nic videt ![]()
Zarizuju byt - a uz vidim, jak cely rozpocet padne na grafiky a ja i psi budeme sedet na zemi, protoze nezbyde na gauc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí