Maureen někdo tu o nich psal, že jsou ve skutečnosti hrozný (kdyby nepřišly, tak aby tě to moc nemrzelo
)
Co jste si dnes koupili/y?
tina ahaaaaa,tak to jsem nečetla...no,kdyz tak mě to mrzet tedy nemusí a ev.pofrčí zpátky
Maureen Paktofonika je posílala zpět. Ale třeba zrovna na tobě budou vypadat dobře :-).
Díky za komentáře. Mám z nich radost, dlouho nebyly a pak tam na mě blikly v mojí velikosti, tak jsem neváhala....a za 600 myslím fakt dobrý kup ![]()
@jinx Ta košile je super! Na produktovce vypadá divně, ale tobě strašně sluší!
LadyMary Šaty super, sluší ti!
Já je mám taky a i když se mi líbí, tak přemýšlím, jestli je vůbec vynosím.
A objednala jsem si body na jaro. Ještě bych chtěla nějaký tenisky, ale vůbec se mi nechce probírat e-shopy ![]()

rasaNori Já ještě nekupuji, spíš že bych napsala Jeziskum...
MP Marge koupila jsem přesně tam co píše 999.Do ciziny určitě posílají
. A ještě podotknu, že Jaromír Švejdík (99)je hudebník a já jeho hudbu miluju v podstatě od puberty
. Kapela Priessnitz... Umakart...
Priessnitz ![]()
LadyMary Já se pridávám, ty šaty na tobě jsou top!!
nellielovett body vypadá dobře, líbí se mi délka rukávů (to mám i u triček nejradši)
Dadoo dostala jsem k vanocum a ta kvalita je zoufala:((
ta zoufalá kvalita teda čiší už z produktovek
LadyMary zavinovačky perfektní!
LadyMary dekuju:) az bude svet normalni, prijed, vyrazime ven, dnes jsem si taky objednala nove saty :)
LadyMary moc ti to sluší...
Maureen pocitej s tim, ze jsou hrozne silny a nepoddajny. A snad bude tvoje velikost sedet, ja u "svyho" Lka mela pocit, ze se snazim nacpat do Ska![]()
razorblade tak to jsem po zdejších ohlasech čím dál tím víc zvedavejší...dám vědět
jinx Ani nevíš, jak už se na to těším :-)
LadyMary ja taky!:)
LadyMary Fakt jsou jak šitý na tebe, paráda!
Koupila jsem si Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče a vřele doporučuju. Moc hezký počin.
999 já bych potřebovala koupit obraz jednoho českého malíře, který už nežije (ale žádný klasik to není:-) a nevím, jak to udělat, poradila bys mi? na netu k dispozici není, nějaké e-aukce apod jsem projela, ale jen co vypadlo z google
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí