Ještě nedorazila ta předchozí objednávka z Woolovers, a dnes jsem objednala další kousek:

Ještě nedorazila ta předchozí objednávka z Woolovers, a dnes jsem objednala další kousek:

Tak jsem dnes kupovala ty zelené cocon COS, velikosti vymetené, zůstala tam už jen 34. Předtím tomu teda následovalo asi dvouhodinové prohlížení v zrcadle, hledání fotek @mulen, deprese, opět prohlížení v zrcadle. No vložim do košíku, chci zaplatit a najednou jako vyprodáno už vše?! Jo hlavně, že jsem tu letní verzi pomlouvala, když se to objevilo, to mám za to!:-D
Vůbec nevim, kde mám nějaké pěkné šaty na volání jara koupit, koukala jsem online a nic se mi nelíbilo, všechno hrozně usedlé, já jsem pak jak tetka. Nebyl jste někdo v My na Národní? Tam jsem loni v lednu nakoupila pěkné věci včetně šatů.
Mam ju ale v 36 a sedi super. Skusala som si aj 38 ale v pase bola o nieco sirsia a zdala sa mi aj o trochu dlhsia.
Nádherná barva!
Nevěšte hlavu, pochopila jsem, že je důležité se neunáhlit, oni velikosti většinou znovu naskladňují. Já si takto na podzim koupila o číslo větší skládanou zavinovací sukni, protože se mi hrozně líbila a co myslíte? Na webu už mají menší a dnes jsem ji viděla i v kamenné prodejně. Rvala jsem si vlasy a mále jsem si koupila i tu menší
, ale nakonec jsem to přehodnotila. I když ... ![]()
To je krásný. Chtěla bych být přítomna, až bude obdarovaný balíček rozbalovat. Určitě bude mít radost
.
Tyto bylo zlevněné, takže s nimi už nepočítám. Teď je takové marné období v obchodech, sháním šaty s rukávem a nějakou kolovou sukni na začátek jara...o té sukni přemýšlím dokonce i o ušití, to bych mohla zvládnout.
Pokud umíte šít, máte po problému a někdy je to téměř nejlepší řešení.
Jen základy a hlavně teď nemám uplně vyhovující stroj, už je starý a dost se rozbíjí. Ale pochopila jsem ještě z Pekla, že ta kolová sukně je hodně easy. Hodila by se mi nějaká modrá nebo olivová a už rok sním o nějaké s vlčími máky nebo s chrpami. Asi si to dám jako projekt na únor, až dokončím práci v práci...:-/
Ale v COS se objevují (a mizí) i zlevněné kusy, včetě velikostí. Vím o čem mluvím
.
A ty zelené dnes na shopu byly? Ja jsem snad slepá... A nutně je potřebuji v té letní verzi, po dnešním ujištění, ze mám ideální výšku :) Nic mi v poslední době tak nesedelo, jako tyhle šaty, bohužel ty vlněné by mi byly k ničemu. Lituji, ze jsem nestihla zkusit objednat alespoň sukni z shopu, budu doufat, ze naskladni![]()
Áno sú stále tam. Dnes už len 34 ale včera bola aj 36 treba to sledovať stále. Asi dva stránky dozadu je link na tie zelené.
Pokud by měl někdo stále zájem o TU černou sukni COS, je k dispozici. Je mi prostě velká a není to ono
. Je to velikost 36, pas 68 - 72 (nastaveitelné pomocí dvou knoflíků, je zavinovací). Nikdy jsem ji neměla venku, vždy jen na focení. Dodám i s dokladem o koupi, kvůli záruce a samozřejmě za jinou cenu než v e-shopu.
Pokud myslíte ty coconut zelené, tak ty tam dneska byly. Včera bylo velikostí docela dost, dneska jen 34, chtěla jsem objednat cca v poledne a už mi nešlo zaplatit.
No, tak jsem se přeměřila a musela bych asi hodně rychle zhubnout:-/ radši si půjdu pro 38:( mají ji zase i v kamenném obchodě jste říkala?
V kamenné prodejně měli 34, 40 a 42
. Jsou tam dva knoflíky, které se dají popošít oběma směry, ale když jsem teoreticky zkoušela zmenšení, není to prostě ono, prtože pak se sukně musí příliš utáhnout a tam je zase omezená možnost vzhledem k tomu pásku. Nevím kolik máte v pase a kolik cm by nevycházelo, ale ta sukně je flexibilní, jen když ji potřebujete stáhnout, tak to není ono. Rozměry jsem brala podle tabulky COS.
Podle tabulky má vel.38 v pase těch 72 cm. Na té látce je dost prostoru, ale ubrat nejde.
Karja paktofonika díky, našla jsem. Je to ale sranda, když jsem si je nesla do kabinky, říkala jsem si, ze v nich budu vypadat jak blázen a pak mi bylo hrooozne líto je tam nechat, jsou skvělé. Ale tedy 3 500 za šaty, ve kterých bych mohla chodit jen v mrazech a jen venku je tedy dost, inu, budu vyhlížet na shopu![]()
Teda to zni, jako by byly nejmíň z tuleni kožešiny,to je v nich fakt takovy teplo? Ja vlneny sukně a svetry nosím normalne cca od října do března,naopak teplejší šaty bych uvítala,furt mi je zima.
Tak se poď hecnout se mnou :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.