Já zkoušela ten kombinovaný - štětiny + tuším nylon? A zdál se mi fajn. Jen tedy cena méně a jelikož přírodní kartáče nepoužívám, zajímalo mě, je-li tato značka opravdu o kvalitě, která je nenahraditelná
.
Co jste si dnes koupili/y?
Buďte ráda. A tento postup se mi zdá býti velice rozumný. ![]()
Ten bude lepsi, nez ten 100% kanci - ten je k vlasum az moc brutalni. Jestli je nenahraditelny, to nevim, asi ano, ale kvalitni ty kartace urcite jsou.
Díky :-).
Ted to po sobe ctu, chtela jsem napsat, ze nenahraditelny asi neni, ne naopak... Ale ty kartace jsou urcite velmi kvalitni.
já včera vyzkoušela u své kosmetičky mezoterapii. Je mi přibližně tolik jako Vám, plus -minus rok, dva.Měla jsem trošku z mezoterapie obavy (je to zapracování kyseliny hyaluronové válečkem se 4 mm ostny do pleti), ale v pohodě. Pleť je vypnutá a procedura podporuje tvorbu kolagenu v pleti.
Dneska mi přišel balíček od Deciem (kosmetika, kterou doporučovala Agentka), takže příští týden začnu testovat.
Moc Vám děkuju, že jste si vzpomněla a podělila se o informace. Netušila jsem, že mezoterapii dělají kosmetičky a také jsem se trochu obávala popisu té metody. Představa jehel, které mi jezdí po tváři nezní moc lákavě. Ale když píšete, že je to o.k., tak Vám věřím. Podívám se, na kterých pracovištích tuto metodu používají. Chci, dokud je zima, nějakou vzpruhu podstoupit a buď to bude chem.peeling, dobře zní zde zmiňovaný Exilis a teď tedy bude ve hře ještě mezoterapie.
Na tu kosmetiku jsem opravdu moc zvědavá.
já dostala poukaz na mezoterapii jako vánoční dárek. Paní kosmetičku znám léta, ona mojí velmi citlivou pleť taky. A celá procedura proběhla následovně:
- nejdříve na 20 minut znecitlivující krém
- potom vlastní zákrok (speciálně školená kosmetička může používat váleček s ostny o délce 3-4 mm, lékař-dermatolog může používat i delší ostny). Zapracování kyseliny válečkem do obličeje moc příjemný není. Já mám velmi citlivou pleť, takže jsem v obličeji zarudlá i dneska, ale pleť je krásně vypnutá.
-potom následuje alginátová maska. Dostala jsem i krém pro extrémně citlivou pleť, který budu používat 3 dny a pak se můžu vrátit ke své kosmetice
Vypnutí pleti zní velice lákavě, to bych přesně potřebovala.
A není to jen tím, že je ten obličej tak rozrajcovanej?
Já kdybych spadla třeba obličejem do kopřiv, tak jsem taky zarudlá a mám pleť krásně vypnutou...
Tohle je taky výzva, ale 30denní, Jillian Michaels 30 day shred. No ale myslím, že jsem ji nikdy nedokončila, vždy mi to nějaký den nevyšlo, proto ten smích, začínám asi po 30x. 90denní výzva? Máte můj respekt. ![]()
Já zkoušela ten kombinovaný - štětiny + tuším nylon? A zdál se mi fajn. Jen tedy cena méně a jelikož přírodní kartáče nepoužívám, zajímalo mě, je-li tato značka opravdu o kvalitě, která je nenahraditelná
.
ježkove husle, čítam to tu tak jedným okom popri mumraji, ako sa decká chystajú na brusle, a ako mám naotváraných X stránok, tak niekde vedľa sa riešia nejaké stromčekové štuple do uší.
Kým mi došlo, že toto je o kefe na vlasy, celkom som sa zdesila
...
to Vás muselo fakt vyděsit.
Tak jsem právě koupila mobilní tel. Samsung Duos.
Volala mi máma, které jsem chtěla dát svou starší, ale funkční Xperii, jestli bych ji nedala bráchovi. Není na tom právě finančně nejlépe, kvůli RS musel zavřít své úžasné floristické studio, divadlo mu hrají sice průběžně, ale oni dostavují barák apod. A chybí mu, že tím, že nemá chytrý telefon, není s námi ostatnímui ve stálem kontaktu přes skupiny na WhatsApp a jiných. Tak jsem jí řekla, že jasně, že mu ho dám. Pak se mi to nějak rozleželo a protože mi přišel práve nájem za byt, koupila jsem mu nový telefon.
Ale natajňačku, nechci, aby mi nějak děkoval. Koupila jsem to na jeho jméno. Zítra mu ho doručí. Bude asi koukat, kdože mu posílá dáreček ![]()
![]()
![]()
Ja už som tu výzvu dala minulý rok na jar potom s príchodom psa som nemala toľko času. Teraz už čas je tak výzvu dám znovu. Za tých 90 dní som získala skvelú kondičku. Cvičím doma, na posilku nemám čas.
Hezký! Kdyžtak mu řeknete, že prachy prostě máte, můžete si kupovat komu co chcete a basta fidli:-D.
Já si dneska taky koupila nový mobil - pro sebe, no moc radosti z toho nemám, zlatý kabelky a boty! Navíc na tom jistě zase začnu smažit nějaký hry a to bude v háji, na tom starém už naštěstí nic nešlo.
Nemate někdo jen kolektivní sukni COS, http://www.cosstores.com/cz/Women/Sale/Dresses_Skirts/Cocoon_wool_skirt/7060348-38432981.1#38432994 ideálně ve velikosti 38 nebo 40? Dnes jsem zkoušela šaty, 38 padla jako ulita, ale jsou na mě moc teple, tak bych objednala sukni, jen ji mají jen ve 40 a ja nevím, jestli nebude moc velká ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.