Jo a kupila som gate. Zo zufalstva v tescu ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 ta ruka v kapse to trochu zkresluje, ale jinak nevypadají nijak špatně.
Janulik03 buď ráda za Tesco, u nás je nekoupíš ani tam.
O víkendu jsem si prohlížela COS v mobilu a Vašík mi říká, mami, co děláš? Já: Dívám se na šaty. On:Ukaž...(ukážu mu je)...hm, ty si kup. V těch se do tebě úplně zamiluju ![]()
No, uznejte. Musela jsem si je objednat :-D
https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.draped-dress-white.0980923001.html
A sestře k svátku košili:
LadyMary Musela :-). Mně přijdou dneska nebo zítra, těším se na ně´.
999 Objednala jsem si 38, tak doufám, že mi budou dobré. Taky se na ně těším. První šaty, které nejsou černé :-D
LadyMary Ony jsou normálně číslované, ne?
999 JJ, už jsem to opravila. Dívala jsem se ještě na jiné, tak se mi to spletlo.
LadyMary Já si myslím, že 38 ti budou velké :-(.
Tak barrel kalhoty i triko pomažou do klínovejch řemenů
Kalhoty jsou jednak větší (čímž i delší - což nepotřebuju, jdu po těch nad kotníky!) a co je hlavní: neni to to hladký plátno, ale spíš jako tenkej dyftýn nebo jak to popsat. Bavlna to je, ale slibovala jsem si od letních kalhot jinej materiál prostě.
Naopak triko - obyč bavlněný - je tenoučký čímž se mi pod ním rýsuje nejen podprda, ale i špeky
Předešlý basic trička jsou teda dvakrát tak tlustý!
Tentokrát mě cosáci s materiálem dost vypekli...
999 Já jsem uvažovala i nad 36, ale to mám většinou u oversize věcí. Modelka má na sobě 36 a já jsem teda o dost širší :-) Uvidím. Kdyžtak půjdou zpátky a objednám menší ;-)
LadyMary Jasně :-). Možná jsem si já objednala malé a budu je měnit za větší...
LadyMary To je krasne
Uz kvuli synovi sis je proste musela objednat ![]()
barbucha Tak to je škoda, vypadaly dobře.
Mě zase syn navedl, abych si koupila tyto boty. Tak jsem je objednala a uvidím...

Mulen Že jo, třeba zelené! ![]()
moonlight Ty jsou hezke, takove jarni ![]()
moonlight jé, ty se mi líbí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí