Potrefenáhusa manželovi přesně takhle spravili pohorky Lowa, taky zničenou podrážku. A ještě mu nějak vylepšili odřený vršek. Je to bezvadná možnost.
Co jste si dnes koupili/y?
Naštěstí dělaj i půlky, normálně jsem brávala 37 (který podle mě je stejně o půl čísla větší než jiný sedmatřicítky boty) a to nešlo v jakýmkoliv typu, tak jsem holt rezignovala na hezkou malou nožku a vzala 37,5, vono vizuálně to skoro žádnej rozdíl neni, ale v nošení už jo ![]()
Tenisky viz výše, ale jestli myslíš kalhoty tak svoji obvyklou.
Dík, už se na ně těšim moc!
barbucha myslela jsem kalhoty a děkuji !
Vyzkoušela jsem ty samý co už mam (teda doufám že jsou to ty samý!) a objednala stejný. Spíš některý s pevným pasem, zapínáním a zipem mi byly ve stejným čísle velký. Některý dokonce dost! Teda u cosáků... naopak z Arketu mi zas byly malý. Je to loterie...
barbucha tie nohavice sa mi páčia. Len po posledných peripetiách s Cos nohavicami (od M som skončila na XS) netuším, akú veľkosť ![]()
Potrefenáhusa topánky vyzerajú ako nové. Meindl mám už roky a stále držia. A ako píšeš, nikdy žiadne otlaky. Boli dobrou investíciou.
Tak v nejhorším to jistěj klínový řemeny (a možná nová objednávka) ![]()
Ty si vem tu nejmenší a doufej, že s tebe nespadne ![]()
Nedávno se tu řešily punčocháče - Calzedonia má teď akci na 5 kusů (20 DEN, různý odstíny) za 300, doprava zdarma ![]()
Lama_z_Lana už tam šmejdim
. Ale nevim, kterou barvu
.Mas.zkusenost?
Lama_z_Lana tak mam nakoupeno do zasoby, diky :)
Lamicka já taky![]()
Makaraja jsem zasobila hlavne cerny - telovy vezmou jednou rocne pod dlouhy plesovy saty. Plus jsem zkusita ty kourove sedy a tmave hnedy-ty jsem mela kdysi snad z lindexu a ke svetlym satum se mi to libilo vic jak cerny.
Lama_z_Lana díky.
Lama_z_Lana tak já taky, dík :)
Lama_z_Lana Díky :-)
Příprava na léto a už končím, za poslední tři měsíce jsem si objednala už šestery boty. ![]()

barbucha gate vyzeraju super.
Potrefenáhusa dobre urobene
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí