marieu já zas nemusím dekolty, ani v létě... z tohodle pohledu pro mě ideální
Co jste si dnes koupili/y?
tina malinko závidím
. Ještě to promyslím, ta barva se mi líbi opravdu moc a i střihově jsou krásné.
marieu ja tyhle šaty tak.do 25 stupňů pak musím něco víc odhaleneho a stejně je mi hic ![]()
Dám vědět jaké jsou v realu
Kora mi přijde že příležitostí pro takové oděvy (na cca 25 C) je u nás hrozně málo. buď je v tom zima nebo ráno kosa odpoledne strašný hic nebo rovnou na zdechnutí. ale jsou krásný![]()
Co jste si dnes koupily a posype to zpět. hrnce Zwilling Essence. Prý těsně přiléhající poklice a uši, co se neprehrivaji. No ještě, že me napadlo to vyzkoušet jenom s čistou vodou. Po půl hodině varu uši horké a když jsem chytla hrnec s vařící vodou, horká pára mi opatřila palce. 5 litrů na 4 hrnce to fakt chceš.
To si nám fakt znova koupit kastroly od Tescomy? ![]()
continuity my je mame ty od Tescomy a jsou super, za sebe bych nemenila teda.
rasaNori no já právě taky, jen je jim 20 let a už mají to nejlepší za sebou. jsem chtěla hrnce s kovovýma ušima, že si jako koupím něco lepšího.
continuity tak jeste Zepter hrnce leda
koupila jsem fejk lego a vůbec mi to nevadí a mám radost, že udělám radost...
Dneska prisla "dedeckovska" kosile z cosu, na kterou jsem se tesila, a s ni zlevnena scuba sukne, o ktery jsem byla presvedcena, ze ji pres zadek nenatahnu a pojede zpet. No, nakonec jede zpet kosile a sukne zustava![]()
razorblade proc vracis kosili?
continuity my mame zatim od Sambovych rodicu nejake Tescoma a WMF, Tescoma ma pro me lepsi ( pruhledne ) poklicky,
jinak jsou skoro stejne. Nepali.
Antje wmf je ještě ve hře. Skleněné pokličky jsou podmínka, proto jsem nešla do těch hrnců fabini, které tu někdo doporučoval.
continuity je fajn ze ty Zwilling muzes vratit, me by nenapadlo to vyzkouset.
Nastve to.
Antje no já bych je jinak asi reklamovala, v popisu je přímo napsáno, že se uši neprehrivaji.
continuity verila bych tomu, jsi dobra zes to proverila!
Prisel mi dnes COS kabatek a nechapu, jsk jsem bez nej mohla zit.![]()
Antje je mi mala
continuity ja jsem s hrncema z Tescomy (rada President) spokojena, jeste mam sadu od Tefalu a ta je horsi (vic se to v ni napaluje)
Luna dej foto..!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje