Luna On je fakt moc pěknej, taky jsem o něm uvažovala :-). Tak v pondělí otevřou, že jo...
.
Co jste si dnes koupili/y?
999 hele, moc prosím, kukni mi tam na ten bílý top s mašlí pod krkem, hlavně velikost..
Teď nemůžu hodit foto, nejedou ty stránky.
Pavlena furt přemejšlím, jestli se nebude strašně mačkat, jinak se mi taky líbí...
Pavlena Ok :-)
Pavlena Fotku jsem chtela, dam rano, to vypadam o neco lip.![]()
Luna těším se..!
A pak ještě prosím další společnice v kabátku o info, zda se některá odvážila se jej vyprat, nebo musím čistírnu... (béžová časem bude chtít)
continuity A co tescomova řada Home profi? Mají kovová ucha a jdou dávat do trouby.
Pavlena Ja planuju jednou za cas rucni prani. Zatim to takhle moje vlnene veci zvladaji.![]()
Luna já se právě trochu bojím té boiled wool. Normál wool taky peru a neprotestuje, ale tahle může mít nějaké speciální vrtochy.. ![]()
Tak Big Buckle Arizona v prirodni kuzi jsou krasny a skvely. Prosim 711990 cim ze je to osetrujes? Vcelim voskem?
Madrid Big Buckle jedou zpet, neumim v nich chodit a moje nohy v nich nevypadaji vubec tak etericky jako u vas ostatnich, u me je to spis jako medvedi tlapa v pantoflicku.![]()
Lamicka nene, to je skoda... Tak je to pantoflik, no. Ale medvedi tlape neverim..!![]()
Pavlena Je to moc hezky pantoflik, ale bylo by to trapeni, budu je obdivovat tady na vas. ![]()
Lamicka to jsem mela stejne. Zadna ladna nozka
pouzivam vceli vosk, Renapur se to myslim jmenuje
Luna těším se..!
A pak ještě prosím další společnice v kabátku o info, zda se některá odvážila se jej vyprat, nebo musím čistírnu... (béžová časem bude chtít)
ja jsem cerstva majitelka cerne variace kabatku. Ale ted se chystam prat svetr z boilded wool a pomalu ho zarikavam....
. Tady je to srazeni strasne nakazlivy
clothilde tak prosim pak dej vedet. Na nakazlivy srazeni neverim..!!! (Ale i tak bojim)
clothilde varena vlna by už neměla provést nic špatného, ona už je jednou splstnatena.
711990
diky, nasla jsem doma neco podobneho na pohorky, tak to vyzkousim
Koupila jsem högl baleríny od nichž si slibuju slušné pohodlí...

a pak, hlavní nákup dne - letenka do Stockholmu, konečně! Až na konec července... ale aspoň se budu dýl těšit, a taky snad bude všechno trochu jasnější, ne-li jednodušší. Nebo naopak, muhehe. Ale i kdyby čert na koze jezdil... testy, karanténa, všecko vydržim. I když jsem velmi vychytrale koupila jen holou letenku zatim, kdyby něco
Potřebnou velikou bagáž doplatím radši později ![]()
Pavlena boiled wool by mela bejt odolnejsi, ne? Tim, ze je uz trochu srazena
?
continuity vareřená vlna ![]()
pardon, slyším to poprvé
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje