JankaM no, ona se namáčí do horké vody, aby se srazila a trochu splstila.
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha tak to je ale hezky nakup, myslim hlavne letenka..!!
continuity razorblade no ale proc to pak neni praci..? Mam kabat a poncho z boiled wool z jednoho kanadskeho obchodu, mam odtamtud i spousty sveru z lamy a jaka a kasmiru a vsecko je dle stitku praci, krom ty vareny vlny..!
To uz blika kontrolka i me..![]()
Taky myslím
Úplně se ještě bojím těšit... abych se pak nemusela věšet!
Jinak tu vařenou vlnu jsem prala vždycky taky a cajk. Akorát že ji moc nemusím, dala jsem ty svetry pryč, nějak mě tahle úprava nebere.
Pavlena ten kabatek planuju nosit do cistirny, prece jen to neni treba tak casto jako saty, ty peru, to bych dala za cistirnu vic nez za ty saty :))
Pavlena no přemýšlím o tom, lodeny (kabatovky) se nemají prát, protože ztrácí tvar, můžou se různě vytahnout ( je to podobná technologie, ale dělá se to z tkaného základu). Toto by měla být pletenina?
continuity jestli je rec o tomhle kabatku, tak bych rekla, ze to jako pletenina neni a u prani bych se bala, ze ztrati tvar a kapsy a okraje se vytahaji.

JankaM ja zase koukam ze to neznas! Krasne hreje.
Lamicka takto z fotky to nepoznám a na stránkách ho nemůžu najít, ale máš tam sekci pletené zboží. Ono to není uplet jako takový (jako svetr). Ale ten výchozí stav, který se namáčí v horké vodě, by měl být úplet. Lodeny se valchuji z tkaniny - latky.
Ale přesně toho bych se bála, že ztratí tvar. Ale necekala bych časté praní, vlna je dost špínoodpudivá a moc se v ní nedrží pachy.
Já ho měla na sobě 3x, plánuju čistírnu.
continuity tak jsem tu latku ted zkoumala a nepoznam to :) casto ho cistit neplanuju, stejne jako s vlnenymi kabaty - casto vetram a pak jednou za cas odnesu do cistirny, s timhle to mam taky v planu. Saty a svetry peru v pracce na vlnu. Zatim jsem srazila jen jeden svetr, byly horke trubky po susicce...
Pavlena ze ses to ty.
Nosim to ted pres kozenou bundu, az se otepli, budu mit jen jeden kabatek![]()

Luna juu, to je dobrý, to by mě nenapadlo navrch na bundu... Hezký je to!
Ale tuším, že ten můj béžový by takhle dobře nevypadal.
Pavlena No bezovy zalezi, ale mozna by ses divila, zkus. Je to ale prakticke, naopak by se to sice pod ten krivak nacpalo, ale vypadalo by to blbe.![]()
Luna nee, tak pod by určitě nešel, mám ho docela volný. Ale vyzkouším!
Luna ty jo, dobrý to je a taky by mě to teda nenapadlo - jsi průkopnice:)
Luna super nápad, vyzkouším ![]()
Byt. Nekoupila, zatim jen rezevovala. A mam po bezuzdnem rozhazovani.![]()
razorblade vlastni byt je nakup, ktery hodne potesi. A k nezaplaceni, bez ironie :)
razorblade a detasovane nebo domovske bydliste?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí