999 Pěkný, černý i bílý
Co jste si dnes koupili/y?
OliveOyl Mam dvě mikiny v pastelových barvách:-D Na podzim to zas budou svetry;-). Problémy prostě samy mám:-D
999 pekny :)
999 Bozi saty! Taky me zaujaly, ale nejsem do nich dost damickovska. Zato dneska mi prisel overal z asosu a fakt pecka, v lete z toho nevylezu.![]()

Karja Takže jsi nachystaná rok dopředu? Tak to jsi fakt dobrá ;)
Luna Ten vypadá super :-).
Nové vydanie Harryho Pottera s ilustráciami Adriana Macha. Tak sa teším.
999 Libi se mi a nechavam. Vypada na prvni pohled jak saty a bude v nem dobre, prijedu v nem v lete nekam na zahradku![]()
999 Nadčasová klasika, preto sa mi páčia![]()
999 Nadčasová klasika, preto sa mi páčia![]()
Luna Příležitosti bude dost :-).
999 saty bozi, slusi ti! Bala bych se materialu, da se v tom fungovat?
Luna juu to je myslim ten overal, co na me vsude vyskakuje, apka, ig... Vypada dost dobre! Vyfot se, prosim pekne koukam...![]()
Pavlena
Achjo. To jsem si zas nabehla. Ty v nem budes vypadat lip, to neni fer!![]()
Luna neeee, overaly uz mam asi 3, dalsi neberu...!! Tenhle je jen tvuj a neni treba jej zavadet do tabulky outfitu za ucelem parfu setkani..!![]()
Pavlena Je to umělina, bavlněná podšívka je jen v sukni.Já se nepotím, tak je mi to jedno.
Pavlena
Muj je teprv druhy. Ale brala jsem ho kvuli tomu vystrihu, mne ty veckovy hluboky dost slusi, jak nemam prsa.![]()
Luna Krásnej!
999 to ti závidím (to nepocení), někdy musím hodně zvažovat, zda si to či ono můžu vzít...:(
tina no ono to neni jen o poceni, nekdy je polyester strasne neprijemny na kuzi, srabavy... (a to nosim vlnu i cosi sukni!) ![]()
A naopak mam polyesterove veci, co vypadaj skoro jako hedvabi, akorat teda neprodysny..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje