tina Já se donedávna nepotila ani v sauně. Ale od té doby, co jsem začala chodit na hot jógu, tak se to normalizovalo.
Jinak to nepocení/pocení nemá zákonitosti.
tina Já se donedávna nepotila ani v sauně. Ale od té doby, co jsem začala chodit na hot jógu, tak se to normalizovalo.
Jinak to nepocení/pocení nemá zákonitosti.
Pavlena hele já dneska v bavlněným triku a bylo durch, bylo dusno a vlhko. Jinak mi většinou vlna ani polyester nevadí.
999 koukneš se mi prosím na tyto kalhoty? Materiál a jaké jsou cca velikosti? Děkuji.![]()
Já teda nic nekoupila, ale odvážila jsem se k večeru na hodinu vzdálit a zajela jsem na Chodov do lékárny pro něco, co u nás nemají. A když už jsem tam byla, tak jsem v rychlosti prolítla ten COS. A musela jsem se až smát. V tý sekci slev jsem všechny ty věci důvěrně znala, většina se i otočila u mne doma. Jako by člověk vlezl do svý skříně. Měli tam i zavinovačky v S, ten mačkanej top mne rozesmál, ty strašný teplákový kuloty, co jsem vracela hned na začátku, tak měli ve všech velikostech. No jak mezi svými ![]()
ale já hledala z nový kolekce takový široký hábitový šaty a neměli. Prý jim to teprve pomalu vozí, napřed chtějí doprodat ty slevy. Tak to byl jen takový zážitkový výlet. ![]()
nellielovett Kouknu :-)
@Samara specielně kvůli Vám jsem si poprvé od dob MP raději dala ikonku. Byla bych velmi nerada, kdyby si mě někdo s Vámi pletl.
Samart ;-) A ještě hezkou
Karja díky![]()
999 Úžasné. Tobě sluší absolutně vše, každý styl, máš dokonalou postavu. A tyhle šaty jsou top
.
barbucha Pěkná kabelka. Prosím tě, je v COS nával k nehnutí?
Byla jsem tam včera kolem 16.00 a bylo tam volno (na volnou kabinku se čekalo jen pár minut).
whiskas na tom Chodově nebyl skoro nikdo. Tak 2 lidi. Ale byla jsem tam až večer a jen asi 10 minut. Možná přes den je to jiný.
Jsou Kožené, stélku mají měkkou a pohodlnou. Omluvte umrlčí nohu, ve skutečnosti je ještě horší.
Kan Ty jsou moc pěkný a kůže je bonus
. Co jsou zač?
whiskas Díky Eobuv.
Tak som sa na tie saty vyspala a na zahradu dobry. A zas nemam nic medzi ludi

whiskas
Byla jsem tam včera kolem 16.00 a bylo tam volno (na volnou kabinku se čekalo jen pár minut).
Já ve stejnou dobu - mohly jsme rovnou udělat sraz!
Jsme se musely těsně minout... v kabince nebo jiným patře...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.