Dnes mikinu - velmi příjemná na těle.

Dnes mikinu - velmi příjemná na těle.

A byla jsem si vyzkoušet širší Birkenstock, ale jsou mi velké, takže zůstávám u narrow. A koupila jsem si alespoň jedny "gumáky" :-D.

barbucha Ten kabát je
.
Vilemina to druhe je cele perfektne. Velmi ti to pristane
Takze kde to kupim?
barbucha jo a balonak je pekny
Janulik03 reserved![]()
Vilemina vies ako tazko zhanam vrch s takym volnym vystrihom aby isiel dat na koselu?
Janulik03 ten tenkej svetr mám už asi šest let, z HM, můj oblíbenej a podobnej nemůžu sehnat.
Vilemina no vidis
Tak som sa na tie saty vyspala a na zahradu dobry. A zas nemam nic medzi ludi
Kdepak na zahradu! Velmi Ti sluší, takže pěkně mezi lidi!!!
A i když do tohoto vlákna nepřispívám, tak se taky pochlubím novými šaty ...
![]()

Dalia ale tie vyzeraju pekne. Nechces ich ukazat oblecene? A dakujem ![]()
Janulik03 mně se v těch satech taky moc líbíš. A zvláště s těma platenkama. Je to takové nenucene a pohodové, vpravdě letní. ![]()
Dalia copak ty saty, ale ta zprava vedle je uzasna![]()
marieu Teda ty boty vypadají jako synonymum pohodlnost a navíc se mi líbí! A sukně se mi líbí MOC!
Dobrý nakup![]()
Karja jsem na tom prakticky stejně (s nákupy pozadu) Akorát teď mi přišla nějaká ta pokrácená odměna, tak jsem zavřela oči, nemyslela na děti a po velkým váhání objednala letní boty a sukni. Odháním dotěrnou myšlenku, jaká jsem to matka, děti ještě nemaj sandály na léto, ale včera jsem měla tak, tak špatnej a smutnej den v práci a doma jen hnusný darovaný červený víno, že jsem si musela spravit chuť.
Líbí se mi skoro všecky ty nákupy, 999 šaty nemaj vadu, Luna chtěla bych mít figuru na takovej overal
- těším se na fotku!! Janulik03 puntíky chtěj mezi lidi!
Kan pantofle vypadají pohodlně, mají hezký tvar.
marieu oči zas otevři a podívej se z okna: copak je tohle počasí na letní sandály?
Ta sukně je krásná!
marieu dej pak prosim recenzi na ty boty, az prijdou, neco takoveho bych taky potrebovala, diky
marieu ta sukna na tebebude vyzerat super
marieu delat si radost je zakladni zivotni potreba! a figuru na overal rozhodne mas...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.