viktorka_od splavu To rozhodně udělej :-).
Co jste si dnes koupili/y?
999 No tak ještě, že jsem si ho neobjednala v COS. Mně ty asosácké nějak podezřele sedí. ![]()
Jinak ještě k overalům :-). Zrovna nedávno jsem někomu vyprávěla historku, jak jsem si ho vzala na koncert kapely Iron Maiden. To byl teda úplně debilní nápad, protože kombinace pivo - toi toi a overal je fakt zážitek. Pokaždé se v té budce svléknou v podstatě do naha a při čurání držet overal, abyste ho nevymáchali...![]()
Luna Těším se, až tě v něm uvidím :-).
999 Na Iron Maiden už mám koupené lístky dva roky a furt se to posouvá. Takže jestli se dočkám, vím, co si nevzít.![]()
A dneska jsem si koupila novou korunku a jsem lehčí o čtyři litry, ale mám zase kompletní chrup :-)
já si budu kupovat nový můstek, tak budu taky lehčí ![]()
999 holt do rozkroku všít zip ![]()
Magráta to budeš lehčí o dost![]()
Evaeva Mám taky krátké tělo a dlouhé nohy a myslím, že jak jsem na to furt nadávala, tak je to vlastně docela hezký.
:-D:-DVsak tohle všichni chtěj, ne???:-D
Karja taky koukám, na co vsechno se dá nadávat. Dlouhé nohy jsou určitě lepší než krátké. Alespoň jsem do ted myslela.
Karja hele, určitě je to lepší než opačně. Ale u mě je to už celkem dost disproporční. Navíc ty nohy jsou prostě úměrně délce silnější, takže třeba kabát nebo šaty na tělo je fakt problém koupit.
Koupím v neděli a s dovolením sdílím, na poslední chvíli
Přijeďte na statek zachránit tulipán!
Kvůli zvýšené hladině řek jsou zítřejší farmářské trhy bohužel zrušeny. Pilně jsme se na setkání s vámi připravovali a stačili jsme už sklidit obrovské množství půvabných tulipánů. Jelikož nás tato nečekaná zpráva zastihla na poslední chvíli, volíme náhradní řešení – tento víkend vám otevřeme brány našeho statku jak v sobotu, tak v neděli.
Budeme se na vás těšit oba dny od 10 do 18 hodin. Najdete nás na adrese Hlavní 4, Stehelčeves. Veškeré již sklizené tulipány budou navíc za zvýhodněnou cenu! Předem vám všem moc děkujeme za všechny víkendové návštevy a vaši neutuchající podporu v této nesnadné době.
andulka01 ty tulipány jsou nádherné ![]()
andulka01 jestli jsi to tady uz nekdy psala tak se omlouvam, daji se u nich koupit i cibulky a sazenice rostlin?
Takhle krasne tulipany vidim poprve, jestli pojede Sambo ve Vikend do Phy , budu skemrat aby se tam zastavil.
Ja se overalum vyhybala a byla to chyba.Loni jsem si poridila dva a jsem si jista,ze i ze 155cm mi slusi.![]()
jen to wc......no.
Vilemina ty modré džíny asi potřebuju!
Pinot Noir na me furt vyskakovaly v reklamach, reserved za 499,-, no nekup to![]()
Evaeva To je ta lepší varianta. Já to mám naopak. Tučňáček.
Podvyživenej ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje