barbucha Ještě k tomu.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
No já se jen divim, jak se tu spousta lidí vidí. Člověk by řek že je v nějakým ústavu zrůdiček ![]()
barbucha Hele to nebyl žádný nářek, jen fakt. Vždycky mi byly věci krátké přes trup (jednodílné plavky typicky, nebo zrovna ty overaly) A když budu stát mezi stejně vysokými, budou mi nohy končit (nebo spíš začínat:-)) velmi pravděpodobně nejníž. A nejsem žádná zrůdička!![]()
andulka01 tak to je něco neuvěritelného!!! Já dnes pořídila poněkud skromnější v zahradnictví v sousední vsi-většinu produkce si pěstují, v sezóně produkují zeleninové bedýnky, na podzim mají kdoule a průběžně i řezané kytky. 
marieu Jé
, kde to je? (Jestli můžeš prozradit?)
barbucha Ještě jednou mířím dotaz na tebe. Pamatuji se dobře, že jsi chválila tašky od Adax?
Sweet Potato Hele, ja jsem si jednou jako tehotna zkusila modry overal a vypadala jsem jan pan Pávek.![]()
Prisly mi moje prvni plavky z cinskeho eshopu
vypadaji stejne jako na fotce, coz me prekvapilo a potesilo. 
Pamatuješ si to dobře
Nevím jak všechny... ty co jsem viděla naživo se mi líbily - materiál, zpracování... všecko cajk. Ale záleží na tom, co si od toho slibuješ, já jdu po crossbody a spíš jednodušších... kdybych sháněla vysloveně kabelku, tak by se mi asi líbila tahle (spíš teda v černý samozřejmě). V tom eshopu jich maj tolik, že bych nevěděla... jsem radši, když vidím tři čtyři v obchodě ![]()
marieu Skromnější, ale barevně moc pěkná! A těší mě, že i někdo jiný má na stole obrázky v různém stadiu vývoje![]()
mirajo vpravo je dětské prostírání- silikonová podložka. Vlevo na "blbence" je obstojný žralok ![]()
razorblade ty jsou boží!
razorblade Jako ty vypadají hodně dobře. To jsi objednávala přes ebay?
Já si teda objednala tu konzultovanou parku a ruzovej koš na prádlo s tygrama (na hračky;-)).
Karja na aplikaci shein. Furt mi ji to inzerovalo, tak jsem si ji jako ovce stahla.
Maji hezke nadmerne velikosti![]()
Asi jako poslední na světě bílou košili a plisovanou sukni, černou. Timto jsem na jaro, léto, podzim vybavena. Teď už jen číhat na slevy v COS ![]()
JankaM tak to jsi učinila dobrý nákup![]()
jinak já dnes celá dychtivá v COS a nic...nic...
JankaM nemam ani jedno
Se nemůžu dočkat, až přijde

zlatahouba nepokoušej! Já žádnou kabelku nepotřebuju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje