Sweet Potato Plavky s rukávem mívají plavky na surfování, buď takhle v kompletu nebo dvoudílky

Sweet Potato Plavky s rukávem mívají plavky na surfování, buď takhle v kompletu nebo dvoudílky

continuity já si tuhle vzpomněla- jak jsi psala o tom zwilling hrnci- jak pálilo ucho na pokličky a že šel zpět (mám dlouhé roky zwilling na polévku a pálí taky)..., že bych ti bývala navrhla právě silit, ale sedla jsem si na ruce, páč podle tvých nákupů je znát, že máš v domácích potřebách přehled i vkus
. Moje máti si na jednom z prvních nákupů v západnim Německu na začátku 90. let koupila smaltovaný papiňák silit a má ho po výměně gumového těsnění v nezměněné podobě funkční doteď...
andulka01 To se mi libi, ještě i dlouhé nohavice
Andulko, ty máš přehled, budou se letos nosit tankiny nebo budu opět demode?
marieu no ale to jsi měla!
Já právě dost tapu, chtěla bych hezké hrnce, co něco vydrží. Ten Silit se tady blbě shání, to WMF je běžnější. Cena je cca stejná a ten Silit prostě vypadá líp.
No Amazon to jistí.
Mha to záleží, pro mě jsou aktuální plavky z poštovního pytle a koupání v hluboké tmě.
A pro ostatní letos bude in cokoliv co jim bude slušet a v čem se neutopí ![]()
andulka01 Díky, má skvělý surfařský vršek. Tohle by byl takový kompromis.
andulka01 Ty jsou pekny, jeste bych potrebovala umet surfovat![]()
mirajo Vohoz je důležitý, surfování se pak doučíš![]()
andulka01 neviem, odkiaľ to je, ale nemajú náhodou aj bežné plavky s takýmito šortkami? Ideálne fakt tankiny, demodé-nedemodé?
slniecko mrkni na Roxy, Curlwave, budou mít prodej dílů separe. A ten Shein ma dost podobnych modelů. razorblade jak se ti zdá materiál u těch plavek, prosím?
andulka01 material se mi libi, je dostatecne silnej a ma i peknou podsivku po cely plose plavek, jak u kalhotek, tak u vrsku. Ale jeste jsem je nenamocila![]()
Mha to záleží, pro mě jsou aktuální plavky z poštovního pytle a koupání v hluboké tmě.
![]()
![]()
Až je seženeš dej vědět. Potřebovala bych kalhoty ideálně pod kolena.
Bolo to teda ešte minulý týždeň, vypýtala som si ju k narodeninám a dávam ako vyriesenie mojej staršej otázky čo robiť, aby sa mi pri joge nesmykali ruky. Tak táto drží ako pribita, je úplne skvelá. Fakt som sa zo žiadnej veci dávno tak netešila :))
Mě by se líbilo tohle, ale nejde sehnat. Zůstanu u svých(ne tak) starých plavek.

Mrakoplas Pěkná
Mha v tom se utopis. ![]()
Mha Nechoď na hloubku, jo? ![]()
Tak dneska už nemusíš krást poštovní pytle, vhodnej model seženeš bez problémů ![]()
Mha Mně na tyto nářky řekl sambo ,,no co, tak budeš letos na zahradě,,. Takže máte zahradu?
Pružiny, destičky, obložení ... (to by bylo hadrů a dalších "nezbytností"
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.