marieu Figuru na overal? To je prostě takovej pytel na ramínka.
Přijde mi, že se tam hodně schová...
Co jste si dnes koupili/y?
Dalia To je krásná barevná kombinace.
Luna viktorka_od splavu přijde mi, že nakonec ve střihu pytel vypadaj nejlíp střízlíci. Ale já jsem prostě pidlooká, většinu věcí si na sobě neumím představit a k tomu ještě vymýšlet kombinace..
Lamicka kupovala jsem tam boty arkk a vracet jsem nemusela. Dodání bylo velmi rychlé, tak uvidím tentokrát.
marieu diky :)
marieu Střízlík bohužel nejsem, ale řekla jsem si, že v tom budu vypadat dobře.![]()
Luna bože, tak jednoduchá strategie a já furt řeším! ![]()
Tyden otevreny obchody a ja nemela jeste cas ani naladu do nejakeho vlezt.
Mi vsechny slevy vyprodaj mezitim :D
Luna na overal to chce souměrnou postavu, bych řekla. Já mám krátké tělo (nebo dlouhé nohy:)) a zatím mi žádný neslušel.
marieu No já si myslim...
Mě nepřestává udivovat, KOLIK a CO VŠECHNO lidi vůbec řeší. Krátké nohy, prsty, hlavu, whatever. Prostě si to oblíknu a dobrý/blbý. Nosím/nenosím.
Evaeva Mám taky krátké tělo a dlouhé nohy a myslím, že jak jsem na to furt nadávala, tak je to vlastně docela hezký. Overaly mi taky moc obecně nesedí, proto mám jen jeden, teď teda už dva.
Ale dají se najít.
Právě dlouhý nohy totiž vypadají v overalu dobře. Resp. overaly pro malý lidi s třeba i proporčníma nohama se snad ani nedělají (a teď přijde 999 a bude se divit, že má doma čtyři
)
barbucha já takhle samo chodím mezi lidi
ten první byl jen takovej pokusnej
Luna no je pravda, že už jsem dlouho žádný nezkoušela.
A dneska jsem si koupila novou korunku a jsem lehčí o čtyři litry, ale mám zase kompletní chrup :-)
Aranel Já overaly miluju a mám jich několik :-). Jen ty Cos mi nesedí, protože mají dlouhý trup.
999 z toho vyplyva, ze priste bych si v cos mela zkusit overal!![]()
Tyden otevreny obchody a ja nemela jeste cas ani naladu do nejakeho vlezt.
![]()
Tak já jsem vlezla - koupila jsem akorát žárovky a 2 noční košile. Ve slevě nebylo ani jedno![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje