razorblade diky!
Co jste si dnes koupili/y?
Já jsem si je teda nekoupila.
Že jsou málo černé.![]()

Miru Dekuju![]()
zcela neplánovaně batoh do práce
Můj první, testovací, nákup na Rohlíku..![]()
Chtěla jsem platit kartou, ale požadovalo to po mně jakýsi e-pin, který neznám, nemám a neumím nastavit, takže sice kartou, ale kurýrovi.
A nemusím jet na nákup!![]()
Dadoo Ten e pin si musíš teď zařídit. Je to nově a platit bez něj už nejde. Já takhle zažila chvíle napětí, na e shopu se objevily kalhoty, na které jsem hodně dlouho čekala, jediné v mé velikosti a do toho na mě chtěli e pin. Tak jsem to zařizovala na georgovi v presu a stálo mě to hodně nervů, ale zdařilo se a mám snad pokoj. Už vesele platím s e pinem.
Luna Jsi krásná a šaty se mi nelíbí. Takové doktorské.
Gatita A už nějaký girlfriendy máš? Já je hrozně chtěla, až jsem konečně nějaké jakžtakž nejlépe padnoucí vybrala a vůbec je nenosim, prostě mi nejdou. Zkoušela jsem spoustu modelů v Reserved a HaM, a koupila v Reserved. Ale teď dvoje dobre džíny jsem objednala na radu tuším miuu na answear. Jedny takové šedé slimky, ale ne moc, já se do superslim nenarvu a pak takové ještě míň slimky světle modré a super jsou.
Luna Taky mi k tobě nejdou, ale možná to dělají ty brýle na fotce, ty volají po černé a bez nich by to bylo Oukej;-)
Karja nemam! Mam doma nekolikery dziny, ale vsechny s vysokym pasem. Ja mam ten vyssi pas moc rada, asi je to pro me dobry strih, ale k nekterym vrskum se mi to nelibi a chtela jsem proto nejake "normalni". Mne by nevadily ani ty slimky, jenze v obchodech jsem ve sve velikosti nasla same skinny a super skinny, a ja nemam rada, kdyz to je pricucly na koleni a lytku. Nejlepsi dziny jsem mela slimky z massimo dutti, ale tak 4 roky zpatky a letos jsem je uz musela kvuli prodrenym kolenum vyhodit. A uz je nedelaj:(
Dadoo platim na rohliku uz jen kartou kuryrovi, opakovane mi neprochazely platby kartou online a pak jsem musela bezet do Alberta ![]()
Listky na Rammstein :D
rasaNori závidím. Kdysi jsem na nich byla a bylo to skvělé!
rasaNori hezky nakup! Do Prahy? Ja na nich byla 2017 v Edenu a ta tehdejsi particka se usklibla, ze Letnany jsou na nic, ze nebude videt atd..
Ale sla bych znovu...
Luna A dobře jsi udělala, myslím, že barvou to není. :-)
Ukol znel jasne. Puncochace. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje