Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Tohle je tedy e pin, nevím, jestli je to to samé, chce to po mně, když platím kartou na internetu. Je to povinné od dubna, předtím to šlo bez něj.
mirajo No ale! Nepotřebuju to taky?
Když mám na Rohliku zaregistrovanou kartu z dřívějška, žádny e-pin to zatím nechce.
rasaNori ja vedela, ze jsem neco chtela udelat! Ale kdyz ja uz v neuskutecnenejch koncertech mam dost penez a nevim, jestli se mi chce davat dalsi do nejisty sezony![]()
Moje prvé COS šaty. 
ionicera Nebo lze mit aplikaci na otisk prstu George klic, to vyuzivam nejvic.
razorblade ja mela na ticketportal asi vterinu prodlevu mezi nedostupne a koupit, a uz jsem byla 2800 v poradi. Krat 6 listku na osobu, no uvazovala jsem jestli na nas ty 4 lupeny vyjdou:D
Sweet Potato O vikendu asi probehne akce skladani, tak poreferuju![]()
Na netu byla vsude vyprodana, vlezu do Bambule a co mam ve vysce bryli? Neslo odolat.
mirajo pekny nakup. Dostala jsem pred lety lego ruzi a nedavno mi syn malem znarodnil :))
rasaNori to byla az takova bitka? Uf! No, zas takovej fanousek nejsem.![]()
razorblade my chteli posledne primo na lindemana, no tak rammstein pry taky dobry:D
milacka a dáš pak fotku? Myslím, že loni jsem si objednala střihově stejné ale z denimu a byla jsem v nich jak selka. Mrzelo mě to hodně:(
mirajo Tak moc prosím o fotodokumentaci.
mirajo
boží punčocháče
milacka ty jsou krásné
Jos Ano. Dali na výběr. :-)
Když mám na Rohliku zaregistrovanou kartu z dřívějška, žádny e-pin to zatím nechce.
Ani po mně ne.
Aha, teď na to koukám, s george klíčem epinu netřeba.
Prádlo 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje