Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 18. května 2021 10:38
Offline Mha
příspěvků moje polička 18. května 2021 11:32

Vy jste ženský praštěný andulka01 Karja continuity 

Ale ty muslimské plavky od barbucha se mi libi. Bez čepičky, to bych radši ten klobouček z predchoziho

Offline andulka01
12745 příspěvků moje polička 18. května 2021 11:45

Mha trochu retra? Úplně to vidím, červená rtěnka, kulatý lízátko, slamák s širokou krempou...

Offline Mha
příspěvků moje polička 18. května 2021 11:48

andulka01 Jo tak nějak vypadají moje starý plavky, i s námořnickyma pruhama. Moje mají teda ještě spodek. 

Offline Sweet Potato
39807 příspěvků moje polička 18. května 2021 11:49

Mha Haha, připomnělas mi tu báječnou scénu (z knihy, nikoli seriálu), jak se šla máti Durrellová koupat.

Offline Mha
příspěvků moje polička 18. května 2021 11:50

Sweet Potato Nechytám se, prevypravej

Offline barbucha blogger
35317 příspěvků moje polička 18. května 2021 12:06

Mha 

No musím říct, že když jsem v těch burkinách poprvé viděla naživo lízt tetinu do bazénu, že jsem měla všelijaký myšlenky. Zejména na to, že (samozřejmě) neprošla sprchama

Offline Mha
příspěvků moje polička 18. května 2021 12:13

barbucha Vím, že se hloupě ptám, ale jak to víš? Prosím neber to jako provokaci, ale já si vždycky na bazénu odrikavam mantru Nikdo se na tebe nedívá, nikdo se na tebe nedívá. 

To si říkám kvůli hypotetickym spekum, ne kvůli nedostatečné hygieně :) 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. května 2021 12:14

Mě snad někdo teleportoval do diskuze na Novinkách.

Offline Mha
příspěvků moje polička 18. května 2021 12:16

MP Meri Pardon, omlouvám se a mizím. 

Offline barbucha blogger
35317 příspěvků moje polička 18. května 2021 12:17

Mha 

No, tak když jde někdo těsně před tebou (nebo za tebou) už od vstupu a zakoupení lístku a přes šatny dále... máš plus mínus přehled, jestli jsi ho v těch (společnejch, anžto individuální neexistujou) sprchách viděla nebo ne.

Offline Pavlena
6900 příspěvků moje polička 18. května 2021 13:31

barbucha mnoo, ale jsou lidi, kteří neradi společné sprchy, tak se před bazénem nebo saunou spršnou doma. Ha.

Offline andulka01
12745 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:21

Pavlena a nebo taky ne...

Offline continuity
42099 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:28

Pavlena no a mezitím jdou na záchod, trochu se cestou spoti a jak kdyby tam ani nebyli.

Ono se to samozřejmě "snadno vyřeší" vyřeší chlorem, ale pak se v tom bazénu nedá dýchat. 

,

Offline Gatita
8522 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:33

Dnes na off-line nakupech. Natesena jako blecha, s predstavou, ze si koupim padnouci dziny a par tricek, coz zni jednoduse. Dziny jsem vyzkousela asi desatery a fakt blby, asi jsem se tady zapomnela zeptat, kam chodite na ty girlfriendy?

V hm a reserved same leginoidni kousky, nebo naopak extra mrkve, co se zariznou a rozplacnou zadek, coz uplne nesnasim. Takze nakonec teda jedny mom jeans, a to jen proto, ze zrovna v te jedne kabince nebylo druhe zrcadlo, tak jsem se rozhodla, ze tyhle dobry i zezadu

A pak tuhle lnenou desmond dempsey sukni, koukala jsem na ni uz predtim, ale ted tam byla za 139. Jen teda bude vyzva, aby to bylo boho a ne lesni zena.

Ale jinak teda bida se mi zdalo. A nevyresila jsem svuj problem, ze mam sice plnou skrin, ale na doma a na hriste se to moc nehodi. A druha pulka veci jsou zas takovy ty siroty, co jsem byla zvykla kombinovat s necim, co jsem ted po roce musela pro fleky a osuntelost vyhodit. 

Offline marieu
5143 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:33

andulka01 oblíbená citace aktuálně doma: "možná, že ano a možná taky ne"

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:46

Gatita ta sukne je krasna! Asi musim do HMka jinak ja dnes byla poprve offline v cosu a odnesla jsem si takovy zavinovaci minisaty bez rukavu, ve kterych se tady, myslim, fotil- Zarinya . Ja je teda budu nosit jako tuniku pres kalhoty, samotny by byly moc kratky :) a jeste jsem ulovila svetrokabatek, kterej se teda bude hodit zas az na podzim a v zime

Offline Gatita
8522 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:53

razorblade ten kabatek se mi moc libi, ten ma potencial stat se hodne vyuzivanym kouskem

Ze sukne mam radost, i kdyz bych potrebovala spis ty dziny a nekolik obycejnych tricek, tenhle segment obleceni mi nejak chybi a zrovna bych potrebovala.

Offline viktorka_od splavu
49000 příspěvků moje polička 18. května 2021 15:34

razorblade je ten svetrik normalni velikosti nebo "cosi"?:-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. května 2021 15:45

viktorka_od splavu normalni! Vzala jsem Lko a zadnej stan se nekona, mam ho na telo :)