Catherinne to je nadhera. Kde?
Co jste si dnes koupili/y?
Koupila jsem si Nike Metcon, vylozene na weight lifting. A dostala penezenku, potrebovala jsem do mensich kabelek. Design pry uzpusobeny me schopnosti hledat karty, ID nebo listek na bus tesne pred odchodne Ehm ![]()

Neslo mi to vlozit soucasne...

milacka ty máš krásnou postavu, mne se stejne vždy víc líbí šaty pod kolena, než nad. Mne by bohužel neslusela barva, i když se mi líbí, já se totiž neopalim ani v létě, ani u moře třeba, nějak se to na mě nechyta a jsem stále bílá :) fakt jsou krásné, tobě budou jistě moc sluset
milacka ty ti budou moc sluset.Tesim se na foto.![]()
nonemy s opálením mám tiež problém, ale pri postupnom pobyte na slnku chytím snedú farbu, trvá mi to však dlhšie, tiež som bleduľa. A vzhľadom na vek si nemôžem dovoliť intenzívne opaľovanie, pokožka mi spálenie v mladosti dáva pekne vyžrať rôznymi pigmentovými škvrnami.
Tak jsem si koupila nové střevíčky k šatům ![]()
Jo a ten e-pin si nastavuje každý sám. Už ho tam mám.

Zarinya ďakujem. Ešte som si skúšala jogger, ale tie si kúpim až na jeseň, béžové a maximálne pohodlné.
Dadoo biele střevíčky sa vždy hodia![]()
barbucha Tohle je tedy e pin, nevím, jestli je to to samé, chce to po mně, když platím kartou na internetu. Je to povinné od dubna, předtím to šlo bez něj.
No dyť jo, mluvím o tom samým. Já nejdřív ani nevěděla, co mi to ta banka vnucuje
ale naštěstí jsem to nevyhodila/nezapomněla, když to na mě najednou vytáh nějakej platební portál.
Ale i v tom dubnu to ještě všichni nechtěli... nebo záleží na částce? Nevim, ale při každičkým nákupu od tý doby jsem to určitě nepoužila.
Dadoo moc pěkný nákup
Dadoo Mooc pěkné střevíčky.
Dadoo Já toho George ještě furt nemám rozchozenyho, vůbec mi to nejde. Tak asi budu šetřit;-). Boty pěkný!
Kdyžtak ePin ti vyhodí i bankomat. Já jsem to v Georgovi nemohla najít, tak jsem šla pěkně postaru k mašině.
Karja já nemám Georga, protože nesnáším spořku
.
Normalne jsem zavolala na podporu a slecna mě krásně navedla po telefonu.
U mě to bylo v osobním nastavení, nastavení karty.
Dadoo Aha, já myslela, že to souvisí s těma zmenama, co si zavedl teď George. No čtu to na půl oka tady. Taky nemám ráda sporku, ještěze už nemám žádné peníze, může mi to bejt ukradený:-D
Antje je to značka Kinga, ta minulá, červená, mi sedne jak pr... na hrnec, tak doufám, že to bude stejný. Kupovala jsem na astratex, mají 25% slevu teď.
Dadoo to budou bačkůrky
Catherinne dekuju, je to nadherne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje