Triko s karkulkou

Triko s karkulkou

Už to triko nikde nevidím. Je to obyčejný, trochu volnější šedý triko, důležitej je ten materiál - bavlna s kašmírem. No nedivim se že se po něm zaprášilo.
Já jsem jen zvědavá jak budou dlouhý, abych to netahala po zemi. Modelky jsou vysoký... Střih vypadá slibně, prostě pytel
Bílá bude pěkná, ale pro mě nepraktická.
moora To mám už nějakou dobu v plánu a pořád ho nemám.
mirajo ja te postouchnu jo? Maj 50% slevu ![]()
moora Ta tam visí pořád, to nepomůže! Leda, že pak uděláme sraz Karkulek, to by šlo ![]()
moora no konečně mám nějaký kolektivní kus
. A dítě ho má místo šatů, jen ten výstřih je na ní větší.
moora Já ho koupila ségři k narozkám a pořád uvažuju, že si ho pořidím taky.
Jo a tu slevu mají pořád. Teda doufám, že tam ještě bude až se rozhoupu.
continuity Já právě pořád váhám, jestli ho koupit sobě nebo dítěti, tys to vyřešila, je pro obě!![]()
mirajo ono má tříčtvrteční rukávy, takže to není problém, i je dost projmuté. Jen ten výstřih.
barbucha no... ja mam tenhle strih v ty batikovany verzi a Lko mam nad kotniky![]()
Lamicka Ty jsou pěkný, brala bych je v černé verzi :-).
Něco k vodě atp. :-D. Všichni jsou v Primarku, takže v H&M pohoda
.

barbucha Škoda, že nevidím triko (já dnes riskla jedno z H/M, ale moc nadějí do něj nevkládám
). A šaty
.
V COS jsem od otevření ještě nebyla. Musím to napravit.
Vzala jsem M. Tak uvidíme... ty jsi vyšší než já ![]()
Já tam byla dvakrát, poprvé jel ještě výprodej (to jsem koupila kabelku) a podruhý to tam bylo jak u snědenýho krámu, čekali teprve zboží (který bylo už dávno na e-shopu, chtěla jsem vyzkoušet jedny kalhoty). Teď v těch vedrech jsem neměla sílu ještě.
Ja si po 30 letech poridila dzinovy kratasy. Navic rozskubany. Na dovolenou, jine pouziti ne e. 
Pavlena za me dobry, jen jsem na prvni pohled mela dojem, ze sou kozenkovy![]()
711990 probuh..!
Kozenkovy ne!!!
Pavlena Jsi hezká.
Ale mé autisticke já celou dobu řve Utrhni tu nit vpravo!
Mha joo, tak tu utrhnu a to ani nejsem autista..!
A dekuju..
Pavlena Aaaach, děkuji. Představuju si, že to na té noze lechta, jako když leze hmyz.
Jak drží ten vršek? Má to ramínka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.