Pavlena dobry boty, copak jsou zac?
letos mi vsechny boty, co byly loni OK, zerou nohy, seshora prsty, vzadu paty, vsecko olepeny...
Pavlena dobry boty, copak jsou zac?
letos mi vsechny boty, co byly loni OK, zerou nohy, seshora prsty, vzadu paty, vsecko olepeny...
Pavlena nahodou dobry a paci sa mi vrsok
Hanka H noo, musis pockat na zahojeni a tycinku pouzivat preventivne. Loni jsem si stihla znicit narty ruznyma sandalema na nekolika mistech, kamaradi se ptali, zdali to mam stigmata.. ![]()
Hanka H zkus to mazat Hemagelem, urychlí zahojení. A tlapkám teda, protože já na to trpím moc:(
Ja to hlavne nechapu, ty samy boty loni zadnej problem!
Třeba přes zimu vyhládly?!![]()
Hanka H humor humor, ale zejtra jdu do prace bosa? Nehladovy boty dosly!
moora ja to mam kazde leto, v zime nohy rozmazlim v Ugg apod. a pak trpim. Ale Birkeny jsou vetsinou vyhladly o neco min.. Ale tlapkam teda, s temi stigmaty jsem taky myslela, ze budu chodit bosa..
Pavlena Ja letos taky nohy jak kdybych se chytla do mysi pasti.
A to mam rozchozeny marteny, birkeny, vsechny tenisky...Nic novyho letos a takova zrada!
Kratasy neocenim, je to jedna z veci, co mi nesmi do baraku. A tez teda klobouk. To jsou moje never-wear-veci.![]()
Jsem na tom stejně a nestačím se divit. Zvlášť birkeny, na ty mám snad teď vysloveně alergii, a to ten pásek je koženej... ale ten nárt pod tím rudne a svědí jak sviň. Pantofle do tepla, pche ![]()
Moje nejstarsi, asi tri roky stare a minimalne tisickrat nosene birkeny, mi nedavno odrely nohu tak, ze jsem jela nakonec taxikem a nemuzu se na ne od te doby ani podivat.
Mne letos jeste zadny boty nohy nesezraly, sle letos mi uz dvakrat trochu otekly nohy, na coz vubec netrpim, a citila jsem, jak mi je i v pantoflich vic tesno. Do puchejru to ale nastesti nedozralo. Prisuzuji to pocasi (a teda tech 10 kg co mam od lonska nahore, tomu asi taky neprospelo, ale to zas neni problem vas ostatnich:))
Luna tyjo, ted premyslim, co je moje never-wear vec...
Jsi mi nasadila brouka teda...
razorblade tak +10kg je taky muj letosni problem a taky mi uz parkrat otekly nohy, desny
u me to nebyl nart, ale ten pasek mezi prsty. Jakasi vzpoura birkenu letos :)
razorblade Ja teda na otoky trpim silene. Od kolen dolu hruza a taky prsty na rukach, v lete v zime, furt. Nepribiram vubec, jen se nafukuju a splaskavam.![]()
jinx ten pasek je u me kazdorocni jistota
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.