pecka skus sa pozrieť v obchode, keď pôjdeš okolo. Tak, kde som to kupovala ja, som brala posledné Mko, ale tie menšie ešte mali.
Co jste si dnes koupili/y?
Luna no, par hodin v aute bez pohybu a kde je konec mym hezkym kotnikum! Jeste horsi je letadlo. A v komore lezi ta vyborna vina, ktera jsem v zime koupila, protoze za mesic, kdy jsem si vzdycky vecer dala necele 2 deci, se mi zacaly ztracet oci. Ach jo...
barbuchaTu jsem taky ulovila a porad ji ted taham. Je dobra![]()
barbucha Děkjuji, ukojila jsi mou zvědavost. Já se chtěla v COS zastavit dnes (po cestě z II.dávky očkování), ale bylo mi takové vedro, že jsem to vzdala. Ovšem na Václaváku před Primarkem je stále fronta, horko/nehorko
. Tam snad dávají bonusy za návštěvu, jinak tu frontu nechápu.
Koupila jsem si uplne bozi masku na spani,heboucka,mekoucka ...jak vanek.Mam z ni vetsi radost nez kdybych koupila saty.![]()
Ona takova neni lehce k mani a ja jsem maskovy zavislak.

Zarinya dala by se koupit i u nás?
viktorka_od splavu snad jo v C&A u spodniho pradla.
Zarinya děkuju!
Stan, zítra ho někde postavím, mám hroznou radost, vypadá moc hezky a je lehounky. ![]()

continuity vypada super. Kam ho vezmes na prvni vylet?
moora někam na to Slovensko. A zjistili jsme včera, že je lehčí než ten, který deti nosi se skautem.
moora někam na to Slovensko. A zjistili jsme včera, že je lehčí než ten, který deti nosi se skautem.
Zarinya A ještě na ní jsou monstery! ![]()
continuity jů, ten je parádní! Ukládám si na seznam ![]()
A co si objednala 999? Další plavky
.

999 Južiš ale ty jsou krásný..! Odkud??
Pavlena No name firma z ig :-). Radši jsem dám odkazm, až uvidím, co přijde :-). Píšou do dvou dní.
999 Ty jsou krásný! Už jsem na podobný někde koukala, ale já měla před lety úplně stejný spodní prádlo a nedokážu se té vzpomínky nějak zbavit. :-)
Garfie Ty jo, to jsem měla taky :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025