Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. června 2021 20:27

Candance mne se to prave nikdy nestalo, tak jsem byla neprijemne prekvapena 

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:04

Luna Otoky na rukach me ted dost stvou. Mam trochu karpaly a s otokem je to mnohem vyraznejsi. Brni tlapy, poranu dost, budi me to i z myho koma spanku.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:09

jinx pasek mezi prsty mi jednou odrel nohu proto, ze se mi pod nej dostal nejakej pisek. Soucitim s tebou, to je nejhorsi misto, ktery jsem si na noze kdy odrela

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:12

Luna mne se to prave nestava, neotykaly mi nohy ani kdyz jsem delala dvanactky za recepci, kde se nesmelo sedet. Je to teda pekne neprijemny, asi motivace k tomu zacit jist dobre :) otekly ruce jsem mivala na dlouhejch turach, kdy jsem mela ruce volne sveseny podel tela, pomohly hulky (ale chapu, ze do mesta se uplne nehodi). A taky teochu pomohla operace karpalnich tunelu...

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:12

Jediné, čo mi zatiaľ naozaj ochránilo nohy pred otlakmi, je ochranná náplasť na chodidlá Spofaplast

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:23

razorblade 711990 

Že by otejkaly nohy kvůli těm kilům? No tak to se hlásím do klubu Nikdy se mi to nestávalo... a teď mam kolikrát nohy jak konve, hnus strašnej. Ale jsem vypozorovala, že se mi to stává jen ve vykrojenejch botkách, typicky balerínách byť velmi pohodlnejch, kde je to zaříznutý těsně před prstama (a všecko to pak vyvře kolem kotníku nejlépe ). V birkenech jakbysmet. Naopak tenisky cajk

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:31

barbucha no jako ja nikdy neotejkala, jen pred porodem a ted, kdyz vazim skoro stejne:((( nosim ted jenom pantofle a v nich je to des teda.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:47

razorblade jo, přesně, jdu se v techle vedrech projít a po dvou kilometrech nezavru ruce v pěst.

Celkově si přijdu oteklá, asi si tělo zadrzuje vodu jako velbloud. Trochu tomu pomůže bazén, ale jak jsem pul roku neplavala, mám kondičku v háji, zítra dam třetí den za sebou a padnu vyčerpáním. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:48

711990 ja som tiež nikdy neopuchala, myslela som, že ani pred pôrodom. Ale pred pár dňami mi vyskočila spomienka, dva dni pred druhým pôrodom a tie noziska jak Shrek . Nechápem, že som si to vtedy nevšimla

A s tými birkenami je to čudné, kúpila som čierne gizeh (nepravá koža), pasok som mala na najširšie a už som ho dva krát zaťahovala. Nechápem či sa mi zmrskava noha alebo sa tak rozťahuju? Pri mayari sa mi to nestalo

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:52

Mrakoplas :D ja mam fotku z odjezdu do porodnice a jsem tak opuchla, ze mam uplne obri nos, jako by nebyl muj!

Jinak ta Birkenstock neprava kuze se hodne vytahuje, mam to taky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:54

711990 mayari som nosila dva roky skoro denne a nepohli sa ani o milimeter, tak som teraz v rozpakoch, gizehy som mala na sebe max 10 krát a aj to na krátke časy :/ 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:04

Dnes jsem měla po dlouhé době fakt dobrý nákupní den. Dvě sukně,jednu tu z manga (BeBe) a jednu Bushman. A ona na mně vypadá jak na fotce ( produktová na postavě je dost nešťastná).

A sportovní podprsenku v Tchibu, to jsem fakt nadšená, protoze před týdnem jsem obešla všechny sportovní krámy a krámy s prádlem na Zličíně a nic.

Offline pecka
6199 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:11

continuity a ktorú v tchibe si si kúpila? Ja som vyskúšala x športových podprseniek a nič. Potrebujem novú, do niektorých starších nemám čo dať

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:22

barbucha Kabelku? Ukaž :-D. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:24

pecka tuto ružovu, já do nich práve mám co dát a vsetky moje mi  prsia rozplacnu a mam ich az niekde na chrbte. 

Som zistila, že bola aj modrá. Ale uz ju nemajú. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:29

continuity To je ale můj problém, jistě ne tvůj ... Mám jedinou sedící sportovní podprsenku od Nike - lehce (fakt minimálně) vypodložená, zapínací (od čehož se zřejmě v poslední době upouští), takže nevypadám jako absolutní "chlapec" :-D. Ovšem samozřejmě už se nevyrábí. Zkoušela jsem nějakou inovaci a nebylo to ono. Co budu dělat, až se mi rozpadne, netuším .

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:36

whiskas no uprimne mať prsia na chrbte a tym pádom pupok najširšiu časť tela zpredu, fakt nie je o čo stáť.

Chodila som buď v obyčajnej alebo bez. Len teraz v lete to už fakt nejde. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:44

continuity No já to mám zhruba podobně , jen to bohužel nespraví ani správná podprsenka, neb zeje prázdnotou. Zaměnila bych zadek a prsa a cajk .

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 21. června 2021 06:18

barbucha Kvuli kilum to podle me neni. Ja to tak mam odjakziva a spis s vekem zmensuju objem. Nejhorsi je dlouhe sezeni nebo stani a alkohol. I jedna sklenicka ze me udela puffer fish

Offline pecka
6199 příspěvků moje polička 21. června 2021 06:34

continuity vďaka. Vyzerá dobre, len 38 už nemajú a obávam sa, že do väčšej veľkosti by som musela pridať ponožky