Tak to mě nic nevypadne, ale jak se na mě furt deti ve vodě sapou, tak taky nemusím řešit shrnuté plavky. Ale já tyhle sportovní mám ráda odjakživa. Ty bikiny mi připadají moc nahé.
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka kouknu se
Sweet Potato overal se mi taky líbí.
A at té to rychle přejde.
Pavlena Tak přišly plavky a asi nedoporučuju :-(. Jsou na dětský prsa, fakt strašně maličký.
Sweet PotatoOveral? Já myslela, že máš novou sukni a top. Každopádně velmi pěkné. ![]()
whiskas Dík. Top a sukně by bylo o dost praktičtější, ale zas by tak pěkně nesedělo.
Sweet Potato Mimochodem, odkud?
whiskas MM Weekend.
Sweet Potato Fakt krása, moc ti sluší.
Sweet Potato overal je super
Sla jsem do cosu na slevy a nesu saty za plnou cenu. Ale delaj mi moc hezkou siluetu, "nemohla jsem je tam nechat"![]()

razorblade COS už má zase slevy? A jeee... jen se koukneme a hned zase pujdeme ![]()
Knížky. Jenže úkol zněl vyber sestře něco k narozeninám. A já teď nevím, co si chci nechat a co věnovat, to jsou dilemata...

Tak jsem si ty plavky nechala, ono je to úplně jedno. Dneska u rybníka nikdo nebyl, tam můžu chodit snad i nahatá. Tady je fakt zbytečný si něco kupovat, já se snad musím přeorientovat na jinej koníček!
razorblade tak na ty jsem moc mala, ale libi se mi moc.
eM Jestli můžu radit, tak Lišku věnovat sestře a poslechnout si jí v audioverzi, je to skvělý. U filmů natočených podle knihy jsem většinou zklamaná, za to u rozhlasových zpracování se kolikrát požitek z knihy ještě znásobí.
Na jaře to bylo k mání přes aplikaci mujRozhlas, kde je to bohužel k poslechu jen měsíc. Ale ty dobré věci často bývají na uložto.
Citrochnap jee, zrovna tak jsem to vymyslela - segra dostane Lišku. Audioverze mi na jaře nějak unikla, pohledám ji v hlubinách internetu :)
eM a jestli to audio najdeš, dej mi prosím vědět, jo? :) Bylo to boží, klidně bych si to poslechla znovu. Honza Kolařík má skvělý přednes, krásně se to poslouchalo.
Dnes a včera.. Šaty půjdou asi zpátky, ale chci je aspoň vyzkoušet.
Peníze za kytku putují na Moravu.

nellielovett pěkný nákup a krásná kytka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025