Evaeva tak cornetto sladke srdce maaaa!![]()
Algida uz roky vlastni i Misu, malokdo to vi.
Evaeva tak cornetto sladke srdce maaaa!![]()
Algida uz roky vlastni i Misu, malokdo to vi.
Za korunu Ledňáček, za dvě Jumbo. Ovšem dvě koruny byly málokdy a když byly, tak zas obvykle nebylo to Jumbo.
Lamicka já jsem právě přemýšlela, jestli ten Míša neprodělal nějakou renesanci, že ho z dětství neznám.
Ja si pamatuju Eskymo, kdyz jeste nebylo na spejli, jen maly kvadrik zabaleny v papirku, za 50 haliru. To melo uplne jinou chut nez to dnesni! A pak veliky kulaty polarkovy dort, chodili jsme na nej do Detskeho domu, kdyz jsme byli o prazdninach v Praze u babicky. U pultu ho krajeli na porce. Neco tak dobryho uz taky neexistuje. Jo, v detstvi byla zelenejsi trava, vic snehu a lepsi zmrzliny :)
Kokoska a Míša byl za korunu. ![]()
Kokoska Nebyl to ten s tím Eskymákem? Ten jsem měla moc ráda, byla o čokoládová verze.

Kokoska ten polárkáč určitě byl lepší, nejspíš ho dělali že smetany a tvarohu. Dneska jsou že ztuženého či jakého tuku a jíst se to nedá.
Já tě zabiju! Takovej hnus bez varování sem dávat! Žížaly nesnášim na celym světě úplně nejvíc, eště víc jak hady! ![]()
A já si dneska koupila velikou modrou hortenzii na balkón a hotovou uvázanou kytici s liliema k tomu... když jsem potkala tu učitelku vlekoucí strašnejch kytic, tak nějak na mě spiklenecky mrkala... asi jsem ji, chudáka, uvedla v omyl.
Dadoo a taky byl puvodne bez spejle, ze jo? Ten mi tenkrat moc nechutnal, protoze byl moc tvarohovej ![]()
Kokoska jj, taky bez špejle. Voskovany papír a eskymo, myslím, modrý potisk a Míša zelený.
Taky mi eskymo chutnalo víc. ![]()
Kokoska Ten byl
.
barbucha Cimprlíno. Až mne někdy naštveš, lupnu ti sem, co jsem si koupila dneska![]()
Červy?!
Sweet Potato Sklípkana, Axolotla (ale ten je tedy docela milý :-D)?
barbucha No jsi blízko. Ale nebudu tě na noc strašit.![]()
Tak sláva. Nech si červy pro sebe prosimtěpěkně. Nafurt! ![]()
barbucha Jen se trénuj, za chvíli to bude naše úžasná bio proteinová strava
.
barbucha
jako by se stalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.