Sweet Potato No ale nevedoma ja neusnu, uka! Cvrcky a k nim chameleona?
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas nech toho, ty tacky se susenejma kobylkama a larvama, co prodavali v Japonsku, se mi pranic nelibily!
Tentokrát tedy bez fotodokumentace. Ještě jsem neměla odvahu to rozbalit. A navíc jsem se až pozdě večer dozvěděla, že jsem to asi měla dát do ledničky![]()
Už ten název je fujky - hlístice. Aby předešla dohadám - proti slimákům. (A kdo mi napíše, že nejpozději napřesrok budu shánět něco proti hlísticím, tomu se stane něco moc ošklivého
)
Sweet Potato joo proti slimakum! To chce koupit i moje maminka, tak sem zvedava jestli to bude fungovat
711990 Nedá se to skoro sehnat, cestuje to z Anglie strašně dlouho (asi se plazily po vlastní ose), pak to nějak pokašlala Zásilkovna. No a hlavně vlastně vůbec nevím, jestli půjde posoudit, jestli dělají, co mají. Asi nezačnu na zahradě nacházet smiláky s bílou vlaječkou nebo evakuačním zavazadlem. Vlastně vůbec nevím, co mám v tom balíčku čekat. Pikslu nějakého bordelu? Jdu to zjistit. (Ale mám pocit, že se Operace Overlord už ujal muž)
Sweet Potato tyjo to je komplikovany! Tak prosim potom o report v zahradnim vlakne
Sweet Potato taky jsem zvedava, co se bude dit, dej vedet. Ja uz slimakum nic kupovat nebudu, az sezerou, co jsem jim letos zasadila, koncim s pestovanim. Na mem pidizahonku zustal nenacaty jen šnytlik a rozmaryn, to jim nejede.
Sweet Potato Hlístice si teď pořídil známý a prý si připadal teda dost divně, když ty infikované slimáky opět pouštěl do zahrady. Se prý díval, aby ho neviděli sousedi a mysleli si, že mu přeskočilo ![]()
notna Počkej, on to do nich šťouchal po jednom nebo jak?
Já mám krabičku svinčíku, kterej rozpustím ve vodě a zkropím tím zahradu.
A kdyby vás to zajímalo, hlístice jsou pouze nositelem jakési symbiotické bakterie a ta je ta, oč tu běží.
Jo a u těch mrch portugalských a jiných velkých macků to prý účinkuje pouze na juvenilní jedince. (Crazy)
Sweet Potato Jestli jsem to dobře pochopila, sesbíral co mohl, nechal je se pořádně nakrmit něčím, kde byly ty hlístice a pak je zase rozhodil po zahradě, aby až chcípnout a sežerou je kamarádi, se infikovali i ti a tak dokola. Ale je možný, že jsem to pochopila úplně blbě.
Nemůžu se zbavit utkvělé představy hlistic v lednici.
U nás vaří a nakupuje víc lidí, takže občas je v lednici nějaké neznáme jídlo...
Hmm, to vypadá dobře, jen kousek ochutnam. ..
![]()
Mha Hehehe, hlístice jsou v profi potištěném obalu, ale žížalky byly v krabičce jak na 20 deka vlašáku.
Sweet Potato Právě v těch potravinových krabičkách se u nás ve zverimexu prodávají i červi, švabi a jiná nepopsatelna zvířátka. Pokaždé přemýšlím, jestli to ti chovatele po nákupu hned využiji, nebo dají zbytek do lednice, on i takový rozsypany nákup hned získává na zajímavosti...
Fuj, dejte pokoj s takovou žouželí ![]()
Moje oblíbený vlákno se změnilo na nechutný, kuš s tím...
tina Tak já ti sem loupnu šaty :-). Jsou Cos.
999 ty v nich vypadas, jako bys mela 185 cm aspon![]()
![]()
a mas dobry boty :)
razorblade Tak chtěla jsem je vrátit, že jsou krátký, ale kvůli tomu prodlužujícímu efektu si je nechám :-).
Sweet Potato Mha V Brně je nebo aspoň býval s tímhle sortimentem (asi hlavně pro rybáře) i prodejní automat - hodíš dvacku, vypadnou červíci.
tina Promiň, už jsme v zeleninovem vlákně, ať se nelekneš.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY