Hanka H Isca ony už hlavně nebudou. Dětská koleckce úplně končí, už jsem nad tím štkala v Stěžovacím vlákně![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Žabky Vagabond (v Humanicu ve významné slevě), sandály Shoe the bear (na About you v ještě významnější slevě) a dvě naprosto zásadní publikace na Amazonu (pěkně za plnou cenu
)

Nákup na trhu

Nakoupila jsem pytel v MD a tu je primo v akci..! Skoda, ze nejsou videt ruzovy birkeny, dost se k nemu hodi

Pavlena tos nemohla zvednout nohu?![]()
Pavlena mas peknej lak na nehty, co to je za znacku a odstin? Uz par mesicu hledam ten idealni cervenej lak a furt se nemuzu trefit :)
PavlenaAle to je povedenej pytel, slusi ti moc!
Pavlena No skvely, takze sis je koupila? Jsou fakt moc pekne a seknou ti!![]()
Ja jsem ulovila tyhle COS saty:

a jen o vlas mi unikla ta béžová kimono-Douchová.
regály do sklepa a rudl ![]()
Luna No ale v těch budeš úplná luna! Dej foto nebo je vem na další sraz![]()
mirajo Uplna luna by bylo v klidu, hlavně, at v tom nejsem uplna kuna.![]()
Pavlena Jo, moje barva. A tvoje taky bych rekla.
Ja se tech vilich trochu bojim. Mne se strasne libily na vsech osobach, co v nich byly vyfocene na instaci. Tak snad nebudu prvni, co v nich vypada blbe.![]()
Luna spis mam obavy z materialu, kamaradka rikala, ze jsou trochu struhadlovite... ![]()
Luna nebyla bys první, já v nich vypadala blbě už loni a lehce struhadlovitý jsou, ale dá se to přežít
Pavlena Tak mozna budu strasidlo s poskrabanym zadkem. Ale samozrejme se v nich vidim jako tahle krasava.![]()

Riskla jsem to..

Až se zima zeptá,co jsem dělala v létě,odpovím:zbláznila jsem se a zakoupila toto: https://answear.cz/p/karl-lagerfeld-kozene-polobotky-324560
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY