whiskas Tak téhle by myslím vyboulila dno leda megatunová exploze.
Co jste si dnes koupili/y?
COS věci nikdy nevypadají, jak si představuju podle obrázku, buď je to mnohem horší, nebo mnohem lepší. Pak je ještě možnost bylo by to super, kdyby to bylo kratší / užší. Tak ať to máš za B.
Ty vypadáš skvěle! Jaký je recept na zhubnutí?
dynda
dekuju. recept je jednoduchy, hlavne je to navrat k puvodni vaze, nebyla jsem celozivotne plnostihla. ted aby se to ustalilo a vydrzelo.
viktorka_od splavu Ty jsi ale tajnůstkářka
. Asi je to jasné, prostě nežrat, ale stejně to každému probleskne hlavou, co má za super metodu?
Sweet Potato Díky, to zní dobře :-).
Lamicka aha, takže když mám cocony 34, tak mi ten top ve 34 bude asi velký, co? Pokukuju po něm
milacka nižší
Catherinne Řekla bych spíš tu 32.
Po 10 letech me opustila goracovka, takze uz je nova na ceste.

whiskas ja to ale v hubnoucim vlakne psala, i docela podrobne. si to oziv:-)
/nechci se rozepisovat vsude a nemyslim ze to je neco k chlubeni, i kdyz pochvala potesi/
whiskas koukám, že zas kyneš napříč vlákny
marieu k těm pánvím woll, už před několika lety jsem ji kupovala mámě k vánocům a to měli v nabídce dárkový set s poklicí dohromady, tak možná před vánoci kouknout, třeba to budou mít zas (která je na soté, taková ta hlubší?)
Priprava na leto.![]()

Zarinya ja uz jsem je koupila pred casem, jsou moc fajn. Ale jen jsem je zkusila doma, na ven uz se nedostalo.
Zarinya Jak je velikost, větší nebo menší?
Isca rekla bych,ze akorat.ja vzala 36...
Kokoska jj to si jeste pockame,ja pred casem vzala ty oranzovy a uz je akorat zazimovals.Ale pristi rok jako kdyz najdem.![]()
Zarinya nad oranzovyma mi vcera cukala ruka, meli vsechny velikosti ve sleve. Ale nechala jsem je tam, nezkousela jsem je na sobe a nejsem si jista, jak bych v oranzove vypadala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my