Aranel ale tak zase ne kazda vypada hnusne. Kdyz je kvalitni, tak to muze vypadat pekne. Nekomu to dokonce slusi. ![]()
![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska Dcera si koupila tenhle a je pěkný. Navíc je příjemné lehký.
Ten je krásnej a bude ho moct nosit věčně ![]()
Aranel kdyby na pánských, ale dělá se to i na klučičích![]()
barbucha Přesně, nadčasová klasika :-).
999 dik, kouknu na nej.
Pinot Noir oni doskladňujou..jestli je vyprodanś. Ale z obrázku na mě ten šusťák působí hodně plastikově a leskle?
Rodiče jezdí každý rok do Poniklé, tak jsem je poprosila, aby mi koupili velkou hvězdu do okna, protože ji neposílají. Oni mi k ní koupili jako dárek andělské zvonění.
Mají stejné, v dětství jsem ho milovala.

Ounz má to být nepromokavé, i tam uvádějí nějaký ten vodní sloupec. Potřebuju to k dětem, jestli z toho půjde sklepnout bláto, tím líp. ![]()
Pinot Noir Ty kožešiny nesnáším a nelíbí se mi teda ani ty kvalitní. Jednou jsem si nechala na vestě přešít takovouhle hrůzu za králíka
. Vypadalo to dobře, ale nakonec nezvládám ani králíka.
Kde to nejde sundat, to nekupuju.
A ta vybraná bunda bude k danému účelu dobrá. Ty buřtíkové bundy a kabáty taky nechci. Teplo mám ráda, ale raději kvalitní, teplou a čím menší tím lepší. Kolikrát mi stejně v těch mohutných žádné teplo není.
Pinot Noir chápu. Tak třeba opravdu ještě doskladní?
Ounz třeba jo. Nechci totiž černý, khaki, ani moc světlý. Pak už toho moc na výběr nezbývá. ![]()
Pinot Noir to ne :)
Pinot Noir Líbí se mi, je to pěkná barva. Ale jsou tyhle dlouhé fakt výrazně teplejší než ty ke kolenům? Mně přijde, že se v tom nedá hýbat. Mně přišla tahle, je na vysoké postavy, takže já ji mám delší, ale musím zhodnotit, zda v tom nejsem moc myslivec. A hlavně, liška je napevno, musela bych jí presit:-D

Ale jsou tyhle dlouhé fakt výrazně teplejší než ty ke kolenům?
za me ano. Ale ja za detma nebeham :) a na horskou turu to uplne prakticky taky neni.
Mha mně se ty prošívané nelíbí, je to fakt jak Michelin.
Ale tu prošívanou šedivou vestu nosíš a je jak buřt. Podle mě čím delší (péřovej kabát), tím vypadá snesitelnějc nebo jak to říct... naopak čím kratší (bunda do pasu, na boky apod.) tím hůř - jako na vizuální dojem z objemu.
barbucha Jo, to máš pravdu, a nejhorší je ta délka pod prdel! To je fakt neslusivy. Zas ty krátký, do pasu, to se nosí tak jako módně viď, to asi do tohodle pravidla nepočítala;-)
barbucha na vestě mi to nevadí. Být buřt celou zimu nechci.
. A myslím si opak, ty naducané puffery, nebo jak se to jmenuje, se mi líbí, ale být jak tlustá dcera tesaříka od hlavy až po lýtka se mi nelíbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my