Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:31

Mha no dnes jsme řešili pětku z Dějepisu. Tak prý paní učitelka nenašla úkol v sešitu. Ten byl dítětem následně nalezen a předveden na jiné stránce. Dostala o stupeň horší známku, protože úkol nebyl objeven na první dobrou. Pí. učitelka to ale udělala celé třídě (těch pětek bylo prý víc). 

Mila je na tuto logiku fakt krátká. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:47

continuity

Tohle byly třídní schůzky s tridnim učitelem, sportovcem, klidasem. Vyhlásil skóre a bylo.

Další třídní schůzky budou s klonem tvé pí učitelky. Dává dětem za chybějící úkoly pětky. Musím ji vyvést z omylu, že jest to možno

A pak už jen jedny. Díky Bohu online, takže se budu moct hystericky smát nahlas (jestli včas najdu správnou ikonku na vypnutí zvuku)

Offline Mha
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:50

martek01

Zkusila jsem jednou a nedoporučuji

Dvě učitelky, co mluví zároveň

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:01

Mha jak mne se ulevilo, kdyz haranti vychodili stredni skoly!

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:01

Mha to je mi jasný! musím to s nima nějak domluvit

Offline Mha
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:12

Kokoska

Jo. Ještě tři. Pak bude padla

martek01 

Tak mě to třeba na ZŠ  vycházelo několik let tak, že jsem předcházela na schůzky ze třídy do třídy. Nebudeš tomu věřit, ale ti učitelé říkali TO SAMÝ

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:13
Reakce na Kokoska:

Mha jak mne se ulevilo, kdyz haranti vychodili stredni skoly!

​yesssss

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 21:53
Reakce na Pavlena:

barbucha se tak máš..! Strašně bych někam letěla, no nejlíp zas za oceán, ale to nejdřív v létě no..

​No těším se... Příští rok bych taky ráda nalítala mnohem víc, ale radši si konkrétní plány nedělám...

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 21:56
Reakce na jerry:

barbucha 

To už jí bude 15?

Vždyť se nedávno narodila

​Prakticky včera! 

Hrozný, jak ty vnoučata stárnou. Na rozdíl vod nás!

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:11

Jak se tady konzultujou ty dárky... taky bych měla pro zřítelnici šperk... granátovej prstýnek co se v rodině vždycky předával "debutantkám" - v novějších poměrech když šla dcera do tanečních. Nic opulentního, pěkná dívčí klasika. Už moje babička ho kdysi nosila, je mu víc jak sto let... Tak jsem ho chtěla (protože jsem opatrovatel) letos dát zřítelnici, už by byl čas... ale vůbec nevím jestli to ocení vzhledem k jejímu aktuálnímu emo stylu

Offline jerry
11143 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:18

barbucha 

Emák to vskutku neocení, ale stačí si chvíli počkat (u nás to skončilo přechodem na střední školu). 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:22

barbucha Můžeš počkat do osmnácti. :-) Ale společně s tím albem by to mohl být hezký dárek, takový ucelený, musíš to prostě vyšperkovat nějakou historkou okolo. 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:25

jerry 

Jestli bude chodit na ten gympl co chtěla původně (a my ji v tom usilovně podporujeme), tak tam hned tak styl nezmění, jak jsem při šmírování tý školy zahlídla pár fotek frekventantů

Garfie 

To je fakt. Přihodím to k tomu albu. (jestli ho stihnu dodělat, jde to kapku ztuha )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:35

barbucha já bych jí ho klidně dala. Asi ho teď neocení ve smyslu, že ho bude nosit, ale určitě to bude moc hezká památka. A jednou ho třeba navlékne.

Online 0zero7
11730 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:42

Deciem Ma slevu 23% a plati I v Evrope. Delaji to misto Black Friday, nektery veci teda vyprodaji, ale melo by to byt na cely listopad. 

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 08:13

Lama_z_Lana krásná kabelka

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 08:28

Mha A umis si predstavit to peklo byt na druhe strane? A stejne budes pro tretinu blba krava? Sakra, myslela jsem, ze komiks bude mit vetsi tah na branku, abych tohle nemusela delat.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 17:18

marieu Betlém je na cestě. Bez lesa, zatím. A k tomu vánoční dárek pro mámu (k narozeninám chtěla různé dezertní talíře, nadělila jsem asi pět, tak akci ještě trošku protáhnu)

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 17:42

andulka01 ten talířek je teda kouzelný

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 18:38

Luna

Vím, vyzkoušela jsem si a už vím, že to není pro mě.

Ale tobě držím palce, nepíšu to, ale moc ti fandím, protože učitel, který sám něco umí a těší ho to, je pro děti neuvěřitelně inspirativní. Ale nedozvíš se o tom hned, až po dlouhé době. Teď se dozvíš, žes špatně vyplnila třídní knihu a ve třídě zůstal zapnutý počítač, popř. že Jiříček snědl anilinky. Zase.