nonemy chápu, s alergii bych to taky neriskovala, to není malý výdaj a aby ti pak ležel někde vzadu ve skříni
každopádně díky, kdybys našla, budu rada! Já zimu určitě preziju i bez, ale libilo by se mi mít celá stehna a kolena v teple.
Co jste si dnes koupili/y?
Malenge ja videla mraky outdoorovych parek na zalando lounge, sama odtamtud mam jednu veleteplou od columbia. Akorat teda uznavam, ze ne kazdy ma nervy na sledovani outletovych aplikaci, ja bych do toho taky nekoukala, kdyby tenkrat nebyly ty lockdowny
.
Gatita dlouhou mas? To je super, já si tam loni koupila takovou tu lehkou tenouckou perovku, ale krátkou. Je skvělá a byla za legrační cenu. Ale já tam kouknu, jen když mi přijde na nějakou akci mail, asi budu muset sledovat pečlivěji. Diky za tip.
Holky, poraďte mi prosím. Syn bude mít za pár dnů 10 a moje mamka mu chce koupit na památku řetízek (babička, no).
Oliver je typ kluka, že by mu to nevadilo, já bych chtěla něco silnějšího, aby mu to madam (divoká dcera) hned ve vzteku nestrhla.
Líbil by se mu i řetízek s přívěskem, má rád Harryho Pottera, hraje tenis...
Budget třeba 3-5k
martek01 já jsem synovi k 10. narozeninám také kupovala stříbrný řetízek (konkrétní jsem si nechala poradit v klenotnictví, přesně aby vydržel), jako přívěsek jsem vybrala čtyřlístek. Syn sice hraje fotbal, takže se nabízel kopačák, ale chtěla jsem něco neutrálního... Dárek měl úspěch.
martek01 já jsem synovi k 10. narozeninám také kupovala stříbrný řetízek (konkrétní jsem si nechala poradit v klenotnictví, přesně aby vydržel), jako přívěsek jsem vybrala čtyřlístek. Syn sice hraje fotbal, takže se nabízel kopačák, ale chtěla jsem něco neutrálního... Dárek měl úspěch.
a nemáš někde prosím fotku? klidně do zprávy
martek01 tohle by mi přišlo pro kluka dobrý :)
https://www.heliumking.cz/stribrny-privesek-s-kaminky-nastupiste-9-3-4-harry-potter/
martek01 a tady mají i s řetízkem, ten mi přijde celkem bytelnej, mohl by něco vydržet
https://www.eppi.cz/sperk/kouzelny-stribrny-privesek-harry-potter/38580
Když jsme u těch narozenin, co pro holčičku k 8. narozeninám? S panenkama si nehraje, má ráda Eslu, poníky, jednorožce, psy. Chtěla by mobil, ale ten nedostane.
Malenge mam ke kolenum, kolena mam myslim zakryta. Taky je super, vevnitr je peri a misto podsivky takovy ten alobal. Neni to michelin, spis neco jako postovala ted Pinot, akorat teda kratsi a ne tak pekny, ta moje je dost myslivecka.
Gatita jo, to budeme mít něco podobného, taky columbia, taky peří, taky alobal
akorát krátká, dlouhé neměli, budu se snažit to hlídat. Díky!
Letenku na prosinec
Doufám, že mi to Norwegian zase stokrát nepřebukujou, tentokrát tam musím být na čas na 15. narozeniny zřítelnice! ![]()
Pročež ruším všechny objednávky hadrů a křusek, anžto za měsíc nakoupím více, lépe a levněji ![]()
Kokoska kabát dorazil(ten vinovej), sedí bezvadně, zůstává. Až vychytam nejakej outlook, tak ho sem dám.
Vilemina vínovej? Tak ať se dobře nosí!
barbucha se tak máš..!
Strašně bych někam letěla, no nejlíp zas za oceán, ale to nejdřív v létě no.. ![]()
hlasim ze mam a jsou krasny + pekne sedi (30/65D)

viktorka_od splavu Ty jsou hezký, odkud?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my