Malenge diky! Mam ji ze zalanda, byla tam pekna slevicka ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Tak už dorazil. Myslím, že dobrý.

Pinot Noir mas pravdu, dobry! Sluší ti, barva je hezká.
Pinot Noir Vypadá fakt dobře, možná bych to zkusila min stáhnout v tom pase. Já mám tendence to taky stahovat, ale kolikrát to vypadá líp na volno. Ale třeba to dělá ta ruka v kapse.
Pinot Noir dobre to je
Pinot Noir A co to vlastně máš za boty?
Pinot Noir Moc pekny model, barva skvela a i stahnuti v pase se mi libi.
Karja taky už jsem je sem dávala, zimní Bugatti.

Pinot Noir Já to vubec nestíhám. Jo to jsou ty nový zimní! Už si asi vzpomínám! Jsou pěkný, když jsi je tu dávala nový, moc mě nezaujaly ale v outfitech jim to právě vzdycky sluší.
Karja v outfitech ještě nebyly, ještě je nenosím. Ty v outfitech nejsou zimní, jsou starší a od Bati, místo tkaniček mají mašle.
Pinot Noir Aha! Jsem slepejš!
Pinot Noir Můžu se prosím zeptat, jak hodně je teplá? Asi se to blbě popisuje, ale tak nějak zhruba :) Je vyloženě zimní? Děkuji moc.
nonemy není moc zateplená, tak na teď.
Pinot Noir děkuji. Je hezká a sluší ti. Já budu hledat dál, chtěla bych teplou, zimní, a jako tobě se mi úplně nelíbí ty buřto. Ale asi to u takové skončí :)
Pinot Noir úžasná bunda
Pinot Noir pekny je to,slusi ti moc.:-)
Pinot Noir přiznám se, že na produktovce se mi vůbec nelíbila, ale na tobě je to úplně jinak![]()
nonemy teda, kdybys náhodou našla, tak budu moc vděčná, kdyby se ti chtělo o výsledek podělit. Ta pinot se mi líbí, ale na teď ji nepotřebuji, ovšem něco takového pekne hodně teplého na zimu, to by byla jiná, 12k za peraky, co tu proběhly, si teď v žádném případě nemuzu dovolit.
Malenge ráda podělím, ale už jsem toho prošla celkem hodně a nic :( Nechci péřovou, mám alergii (a riskovat to nechci, i když už odsud vím, že správnou péčí by to šlo), a také nejsem ochotná dát za bundu tolik peněz, vlastně ani nemůžu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my