dorota Děkuji. Hledám ještě delší, ale je pěkná, škoda že takovou nepotřebuji :)
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Ty jsou krásné! Já zpohodlnela a nosím už jen bez kostic.
Nám je snad budeš muset na srazu ukázat ![]()
viktorka_od splavu i ty jeden opičáku
, já je miluju A sedí fakt úžasně. Ještě mám krásnou červenou, ale ta už tuším není.
999 já je kupovala na Astratex.cz,
Já se tu v tom županu tak nudím, že nakupuju. Třeba tohle- https://www.lodenfrey.com/Woolrich-Ellis-Daunenweste.html?listtype=search
Z práce jsem nebyla leta, tak teď nevím, co se sebou! To to lítá!
andulka01 A betlém si kup. Je krásný. Peníze stejně za něco utratíš, betlém ti zůstane .
andulka01 teď, teď tady byl! (Zrovna jsem ho sem chtěla vrazit jako vějičku, že ho Glassor naskladnil)
Kupovala jsem si ho před rokem, je opravdu kouzelný a koupila jsem ho se stejnou představou- nafurt. Akorát: ten dřevěný stojánek není z nejlepšího dřeva- dost lehké a malinko zkřivené. Rozhodně teda "nekulhal", účel plnil, estetika ok ale za tu cenu trochu zklamání. Kupovala jsem z DE, zaslání bylo komplikovaný a nechtělo se mi reklamovat. Poprosila jsem otce, který se dřevem umí a vyrobil mi náhradu z jilmu s krásnou kresbou, vyhlazený jak oblázek a napustil ho voskem a pomerančovým olejem. Teď je podle mýho gusta. Podruhé bych kupovala v CZ a eventuálně reklamovala.
Catherinne Dík :-)
JankaM shodou náhod má narozeniny i dcera, bude jí osm, jsou oba dva 15.11.
oba dostanou takovej ten chytrej náramek od xiaomi. myslím, že by fungujou i bez mobilu
marieu no trochu mě to odrazuje.![]()
Já už mám asi měsíc v košíku dva svícny s podobným principem, že jeden dám mámě. Ale teď si mě nalomila. Za ty peníze bych si představovala, že to bude fakt hezké hned napoprvé.
marieu No museli naskladnit fakt teď, sledovala jsem je
Já u nich utratila spoustu peněz i loni, za ty porcelánový a malovaný ozdoby, všechno jsem rozdala. To s tím dřevem je trochu škoda, ale taky asi bych to uměla pořešit. Zeptám se, je to nějak dobře zabalené už od výrobce, abych ho mohla ukládat a stěhovat bez velké starosti? Není porcelán příliš tenký (hlavně u chaloupky betlému)? Je ta zlatá fakt zlatá?
No a samo k tomu potřebuju i les...
andulka01 les mě láká letos a má ho tuším i německej amazon. Ty porcelánové dílky jsou akorát- nejsou úplně papírové, ale zas ne úplně tlusté- mají náznak transparentnosti proti těm svíčkám. Zlatá je opravdu zlatá a rozsvícený vypadá doopravdy kouzelně. Originální balení si nepamatuju úplně detailně, ale z německa to došlo ve velké krabici naprosto s přehledem bez úhony. Mám dojem, že origo balení ale nebylo úplně praktické pro další uchování, takže jsem figurky zabalila do vrstvy hedvábného papíru do pěkné papírové krabičky s víkem...
continuity podruhé bych objednávala právě z čech a eventuálně vracela...
marieu Děkuji, mám v košíku a když zůstane do zítřejší dopolední kávy, kupuji.
999 od babise:-( astratex
andulka01 že jsem tam lezla!
andulka01 dobrá strategie ![]()
Pochopte, třídní schůzky, to člověk nedá sám. ![]()

Mha já tě chápu dokonale![]()
Mha mě čekaj třídní schůzky ve čtvrtek. online. oba. ve stejný čas. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my