Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 21. února 2017 12:19
Reakce na jerry:

Aha, bohužel tu, co už se nedělá. Vůbec mám pocit, že YR míval pěkné vůně a přestal je dělat.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. února 2017 12:22
Reakce na wendulka:

Taky koukám! Červenej čaj Bvlgari ještě k mání?!  Ten jsem měla nejradši...

Offline Fleur blogger
6848 příspěvků moje polička 21. února 2017 12:33
Reakce na barbucha:

Taky koukám! Červenej čaj Bvlgari ještě k mání?!  Ten jsem měla nejradši...

Ne ještě, ale už zase! S uvedením čajových novinek (modrý, černý) vrátili i ten původní červený. Jenom bych byla obezřetná při nákupu v e-shopech (snad mimo Fann, který ovšem nemá internetové ceny), kde patrně budou doprodávat ty staré zásoby. Já jsem červený čaj nosila velmi ráda, nechala jsem si před lety zbytek jenom v odstřiku a kupodivu se s vůní nic nestalo. Teď to schovávám, abych porovnala tu novou edici.

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 21. února 2017 12:39
Reakce na Sweet Potato:

Já jsem na tom přesně stejně s Eliz. Arden, ten Green Tea nebyl špatný, ale ... dál platí, co jste napsala o YR.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 21. února 2017 12:40
Reakce na Sweet Potato:

Ona ta levandule v té modré čajovce nevoní typicky pánsky, ale spíš po senu, vlastně ani není moc výrazná a poměrně rychle odvane. Ale pokud chce onačejší, tak to by byla ta červená. Vlastně i ta původní Omnia, ovšem ta už je taková jemnější (alespoň pro mě). Na druhou stranu se zase dá vzít i naslepo a i když se už nějakou dobu nevyrábí, pořád je v dobré kondici - měla jsem příležitost ozkoušet z flakonu, zakoupeného na elninu.

A nezapomínejme na Bvlgari Black, že ano. To je taky čajovka par excellance. Jo, Bvlgari fakt to s čajovkama umí.

Čajovky od Elizabeth Arden podle mě moc onačejší nejsou. Jsou sice rozmanité, no já mám s nimi bohužel problém, že na mojí kůži voní dobře jen prvních pár minut a pak začnou čpět. To ty Bvlgari ne.

Ta Aqua Allegoria Teazzura je ovšem dobrý tip od jerry, jestli ještě někde v parfumérii narazíš na tester, protože už se taky přestala vyrábět. Tu bych za onačejší rozhodně označila. Vycházela z jedné guerlainovské exkluzivky a na rozdíl od ní se mi líbila.

barbucha Začal se znova vyrábět. Byla tam pauza. Jen ta červená na flakonu je trochu jiná než bývala. Akorát ten předloňskej černej, kterej by mě zajímal, Fann nevede. Našla jsem, že ten by měl mít pro změnu Douglas, tak se po něm zkusím podívat.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 21. února 2017 12:46
Reakce na wendulka:

Ano ano, B Black tu mám nachystaný pro muže k narozeninám, ale v hloubi duše vím, že zůstane věrný Fahrenheitu, takže se asi budu muset obětovat:-)) Ten červený vyzkouším.

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 21. února 2017 12:49
Reakce na Sweet Potato:

čaj od E. Arden mi přišel dost hroznej, ten z YR byl lepší, ale na mě takovej dost ostrej, mnohem lepší z týhle edice mi přišel Zimolez a Cedr, škoda, že už to nedělaj.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. února 2017 12:58
Reakce na Sweet Potato:

Ano ano, B Black tu mám nachystaný pro muže k narozeninám, ale v hloubi duše vím, že zůstane věrný Fahrenheitu, takže se asi budu muset obětovat:-)) Ten červený vyzkouším.

B Black je pro chlapa skoda! :D nos ji sama. ja se ve dny, kdy se ji nastrikam, fascinovane vznasim

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:10

Běžte doprčic s těma parfémama! Proč myslíte, že nechodím na parfémové diskuze?!?! Abych neutrácela!!!

P.S. Když  řeknu červenej čaj  od Bvlgari .. budou vědět,co chci očuchat??

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:10
Reakce na razorblade:

Já vím, na tvé doporučení jsem si mu to koupila.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:13
Reakce na Berta:

Za parfémy se utrácí krásně! Nehrozí traumátka, že se nevejdeš do osmatřicítky:-))

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:15
Reakce na Sweet Potato:

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:00
Reakce na Sweet Potato:

Bože, teď jsem chvíli přemýšlela, jaký parfém za 38 000 by to musel být 

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:26

Zahájila jsem pátraní po čajovkách, v jiném Fannu než na Floře je prý nemají. 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 21. února 2017 16:40

S maminou letenky Praha - Vancouver a vcera jsemnam koupila listky na Queen & Adam Lambert, kamaradi videli a jdou znova, prej bozi. Jeste zabukuju lod do Seattlu (nakupy a restaurace bude asi hlavni program) a zbytek promyslim, jeste je cas.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 21. února 2017 16:41
Reakce na Fleur:

Ne ještě, ale už zase! S uvedením čajových novinek (modrý, černý) vrátili i ten původní červený. Jenom bych byla obezřetná při nákupu v e-shopech (snad mimo Fann, který ovšem nemá internetové ceny), kde patrně budou doprodávat ty staré zásoby. Já jsem červený čaj nosila velmi ráda, nechala jsem si před lety zbytek jenom v odstřiku a kupodivu se s vůní nic nestalo. Teď to schovávám, abych porovnala tu novou edici.

Bvlgari ma novinku cerny caj? Jee kde jak kdy co?

Nebo je to nejaka reedice? Me dost caju prijde nakombinovano se sladsima vunema, ale miluju Dior Pondichery, tam je bud caj nebo bergamot. Tak tohle by se mi  mohlo libit.

Na ten black se chystam uz dyl, ale nejak nemuzu spotrebovat co mam doma, grrrr. A jeste Hermes Voyage. Saaakrys, radsi moc nedumat...

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 21. února 2017 17:34
Reakce na Berta:

Běžte doprčic s těma parfémama! Proč myslíte, že nechodím na parfémové diskuze?!?! Abych neutrácela!!!

P.S. Když  řeknu červenej čaj  od Bvlgari .. budou vědět,co chci očuchat??

Pokud nebude prodavačka ÚB, tak by to měla vědět. Spíš mám podezření, že v Brně nebo kam to máš blíž, je budou mít asi jen v jednom Fannu podobně jako v té Praze je mají jen na té Flóře.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 21. února 2017 17:35
Reakce na Sweet Potato:

Za parfémy se utrácí krásně! Nehrozí traumátka, že se nevejdeš do osmatřicítky:-))

Bingo, vo tom to je!!!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 17:42
Reakce na wendulka:

V jednom....ve kterém?

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 21. února 2017 17:42
Reakce na 0zero7:

Bvlgari ma novinku cerny caj? Jee kde jak kdy co?

Nebo je to nejaka reedice? Me dost caju prijde nakombinovano se sladsima vunema, ale miluju Dior Pondichery, tam je bud caj nebo bergamot. Tak tohle by se mi  mohlo libit.

Na ten black se chystam uz dyl, ale nejak nemuzu spotrebovat co mam doma, grrrr. A jeste Hermes Voyage. Saaakrys, radsi moc nedumat...

Ona už to není úplná novinka, ale z těch čajovek je nejnovější. Je to tahle http://www.parfumanie.cz/database/detail/eau-parfumee-au-the-noir-bvlgari .