Díky, ona se tak nějak "nese" sama ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Vim, ze spolu nemaji nic spolecneho, ale myslela jsem, ze TF make-up uz je i v obchode. Tak nic. Jo jo, u tech rtenek je online nakup dost rizikovy, uz jsem se dostatecne sekla. Nastesti jsem casto nekde, kde tyhle produkty sezenu (a ty vyzkousene muzu kupovat online), ale je to skoda, ze nam tu jeste tolik znacek chybi.
TF dekorativku mají v Douglas v Palladiu. Nevím, jestli kompletní sortiment, ale rtěnky i stíny ano v bohatém výběru a patří k tomu takový docela schopný a milý prodavač, který dává vzorky a umí i poradit. Zkoušela jsem si tam tu vámi doporučenou (teď nevím název - Indian rose?) a chystám se pro ni, je fakt skvělá ![]()
Tak vida, diky za informaci. Ta Indian Rose je super, doufam, ze budete spokojena. Uz pomalu vypotrebovavam moji druhou, tak vim, kam pro treti ![]()
Díky za informaci! Určitě se tam vypravím.
veľmi pekné oboje! tieto odtiene modrej smerom do zelena mám veľmi rada.
Mnoho, mnoho síťovaných, puntíkovaných i kytičkovaných punčochových podkolenek
jinx dík za tip na Calzedonii!
Vyvstal tam trochu problém, když mi nejdřív prodavačka tvrdila, že síťovaný už vyprodali - s významným pohledem na mě (předpokládám že zejména na moje šediny a vůbec zchátralou tělesnou schránu): No to víte, teď to všichni mladý chtěj!
Nicméně vidíc, že se mě hned tak nezbaví, šla prošátrat sklad a hle - i síťovaný se našly! ![]()
muhehe, to je jak když jsem nakráčela do HaM a tak prodavač sladkým hlasem odpověděl na můj dotaz, kde mají nějaký konkrétní hadr, slovy "no ale to máme nahoře, tam je mladistvá móda", doprovázejíc to soucitným pohledem ![]()
Jo, tak nějak
Až si příště půjdu kupovat spoďáry, sdělej mi že pleny pro inkontinentní nevedou? ![]()
Ale ať si trhnou, nezdvořáci. Předtím jsem byla ještě u holiče... a kadeřnice skákala nadšením, jak mi ty šedivý vlasy slušej. Tak!
(pro případný šťouraly: je mi jedno, že by pochválila i plešatou platící zákaznici!)
Na základě četby místních parfémových recenzí a indické večeře zakončené konvičkou tzv. himálájského čaje jsem zakoupila Bvlgari Omnia. Voní mi v tomhle počasí krásně, vlažný dobrý čaj s mlékem a teplým kořením ...
Na základě četby místních parfémových recenzí a indické večeře zakončené konvičkou tzv. himálájského čaje jsem zakoupila Bvlgari Omnia. Voní mi v tomhle počasí krásně, vlažný dobrý čaj s mlékem a teplým kořením ...
zdejsi parfemove diskuze jsou silena past na prachy. od ty doby, co sem chodime, mam tri nove vune :D
Moc pěkný nákup
. A pokud půjdeš někdy kolem Fannu, zkus tam schválně od Bvlgari i další čajové vůně od Bvlgari:
http://www.parfumanie.cz/database/detail/eau-parfumee-au-the-rouge-bvlgari
http://www.parfumanie.cz/database/detail/eau-parfumee-au-the-vert-bvlgari
http://www.parfumanie.cz/database/detail/eau-parfumee-au-the-blanc-bvlgari
http://www.parfumanie.cz/database/detail/eau-parfumee-au-the-bleu-bvlgari-bulgari
Taky nejsou vůbec špatné
. Mně se z nich nejvíc líbí červený a modrý, ale všechny jsou příjemné.
Nevím, jak v těch mimopražských, ale třeba ve Fannu na Flóře je normálně mají přímo uprostřed prodejny.
Jé a tam patří jaké? Kde je kupuješ?
Mně se nějak rozrostl počet v kategorii zahrada. Míněno ne na polehávání, ale na práci. Ve volných šatech na ramínka se totiž dobře dělá.
Ad šaty na túry: Nejlépe z nějaké pevnější tkaniny - len/bavlna, aby se nepotrhaly o větve a trní, v zemitých barvách, když je po dešti bahýnko, ne moc dlouhé, aby se nepřišlapovaly, ne moc krátké, když jsou vysoké kopřivy, ne moc úzké, aby šlo případně přelézt spadlý strom přes cestu...
Kupuju různě, většinou náhodou. Mám třeba několik starších modelů od Adély Urbanové (Adelaide) nebo Hany Tomáškové, která šila z krásných lněných látek ještě české výroby.
Na zimu nějaké úpletové z bavlny, vlny - podle teploty (např. Navarila, Ivko), kratší, ke sněhulím - aby se nezmáčely v závějích...
Ten červený čaj mě tam taky překvapil - přece jen už se pár let nevyrábí. A vzhledem k tomu, že byl známý rychlou kazivostí, tak je nutná obezřetnost při koupi.
Ale čajovky Bvlgari fakt umí![]()
Kupila som si kabát a dvojo šiat.

Dámy, s těmi čajovkami mi jdete zrovna do rány. Včera jsem darovala jednu od L'Occitane a při té příležitosti zkonstatovala, že bych nějaký čaj taky potřebovala. Ale jaký, jaký? Na Floru budu mít cestu koncem týdne, hmm...
Já vím určitě, že ne modrý, levanduli nemusím.
Já mám levanduli ráda, ale ne v čaji a na sobě, tak ten jsem předběžně vyloučila.
Velký výběr čajovek všeho druhu má Elizabeth Arden - k očichání v Douglasu a něco i v DM.
Jsou to spíš takové polívačky, ale nic to nemění na tom, že jsou většinou solidně udělané (a za mírný peníz).
Povedený zelený čaj má i Yves Rocher.
Komplikuješ mi to. ;-) Ten YR jsem kdysi zkoušela, řekla jsem si ale, že už jsem velká holka a zasloužím si něco onačejšího. Teď mi ale vrtá hlavou, jestli se u tohoto typu vůní dá něco onačejšího, nepolívacího, ne tak lineárního najít. Jestli nakonec toho YR za pár korun nekoupit a neužít si ho na chvíli.
Je otázka, který z čajů u YR jsi zkoušela: toto byly jedna z nejpovedenějších zelených čajovek vůbec, ale už se pár let nedělá.
Tento je aktuální.
Z mainstreamu ještě Teazzurra.
Onačejší, nepolívací a ne tak lineární čajovku sice najdeš, ale spíš mezi nikovkami či exkluzivkami (a tudíž za odpovídající cenu).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.