Krásný! Nad těmi GR jsem taky uvažovala, ale nakonec jsem koupila tyhle. Ty jazýčky jsou odnímatelné.

Krásný! Nad těmi GR jsem taky uvažovala, ale nakonec jsem koupila tyhle. Ty jazýčky jsou odnímatelné.

ty se mi taky líbí! jen bych neužila tuhle světlou barvu...
Jezis co mi to delate!! A ty maj kde prosim?? Bezovy polobotky mam, nepotrebuju, nepotrebuju...
V klidu, je to jenom Zara a ani nejsou kožený ;-). Chtěla jsem vyzkoušet něco trochu jiného. Jsou to tyhle.
se mi teda dost libi, skoda ze nejsou kozeny, jdu omrknout stranky.
Je na ní přesně to, co na malých černých - dámičkovského nic, dámského hodně ![]()
no tak taky proto to mam v uvozovkach, ze ![]()
ja petku radim do stejny kategorie jako olivy nebo kaviar - clovek do toho musi dospet. ja bych se jeste pred peti lety krizovala a sla to hned umejt. ted jsem se k tomu procichala. tu damu jsem mela dat asi v uvozovkach, protoze ja se damou v tom slova smyslu jak to tady pouzivame nikdy nestanu (ale treba tebe do kategorie dama radim, i kdyz ne do ty klisoidni "damy")
jasne, rozumim ti a ja v te kategorii taky nikdy nebudu, to bud v klidu
znam jen z doslechu, ta rada premium quality hm pry neni spatna
pekny svetr
díky
Krásný ale nekožený nekupuju, tak ušetřím ![]()
ja vcera videla v renu noty, ktery jsou ztelesnenim vseho, co chci mit na jare na noze. ale jsou taky nekozeny. je to desnej boj motivu, protoze takovy boty jsem jeste nikdy nikde v kozeny verzi nepotkala ![]()
Krásna kúpa. Dcera ma podobnu, značku si nepamútám, ale bol obr problém dostať to na 9 poschodie. Nevošla do výťahu, tak 5 chlapov po schodoch. No nadávky sa linuli plynule poschodiami až nahor. ![]()
Také přidám boty, jsou primárně na doma.

já jsem si nekožený boty koupila dvakrát a už to nikdy neudělám, ty jedny měly tak špatnou konstrukci, že mě chytaly křeče do klenby než jsem došla k metru a v těch druhých mě šíleně bolela noha v ohybu boty a ten vikslajvant fakt nezměkne. Takže pro mě to byly uplně vyhozený prachy.
Mně se kolikrát nějaké nekožené líbí "na dálku", ale zblízka z nich pak čiší lacinost, nekvalitní provedení po všech stránkách. Takže nejen kvůli materiálu už nekupuju.
me u nich jeste odrazuje cena, 1500 za nekozenou slupicku mi prijde moc
ty prvni Gino Rossi mam. Jsou trochu uzke.
nenene, mame nakladny vytah a zaplatila som dopravu, ze by to mali este aj vybalit, postavit na miesto a bordel si pekne-krasne odviest so sebou. ja by som nechala odviezt i tu staru chladnicku, ale muz nechce, ze ju da kamaratovi (co dufam nebude znamenat pol roka na balkone.)
úzké nevadí, spíš doufám, že nebudou nějak extrémně tvrdé...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.