Nákladný výťah je super vec.
Co jste si dnes koupili/y?
Zatim jsem je zkousela jen doma a extra pohodlne nebyly. Ale libi se mi, tak uvidim
aha, díky za varování
mně se líbí, ale nevím, jestli bych jim dala šanci i přes určité nepohodlí... uvidím, až dorazí
Kuchařku. Chtěla jsem i Hojnost, ale neměli.

Mám lordsy/mokasíny GR z lakované kůže a opravdu jsou trochu tvrdší, na celodenní běhání to není. U těchto bot bude to nepohodlí vytvářet i vysoká platforma, noha se v nich ohýbá trochu jinak. Tyto kožené nelakované Marely budou určitě pohodlnější. Akorát ta cena, no...

jj, souhlasím, že ta vyšší platforma se na tom taky dost podepíše. takže v součtu: užší bota + tvrdší lakovaná kůže + vyšší platforma =>
obávám se, že si boty jen udělají výlet do Prahy.
Ale ty druhé doufám budou ok, ty jsou úžasné!
to doufám i já, ty by mě mrzely mnohem víc ![]()
dobře že to čtu, už jsem si málem objednala, ale zařekla jsem se že nepohodlné boty už nikdy

Baleríny Gabor. Už se nemůžu dočkat jara.

Kupujete nekdo Birkenstock online v CZ? Pokud ano, tak kde prosim. Ja jsem koupila v minulosti ze Spartoo a asi dvou ruzkych online obchodu se zdravotni obuvi, ale klidne si necham poradit.
Dekuji!
Podobné som si kúpila cca 2 roky dozadu v GAPe a jediné šťastie,že som ich vyskúšala doma.Hneď na druhý deň putovali späť do predajne.
Čo mi teraz začína vŕtať hlavou,sú moje nové lakované topánky,ktoré som tu postovala. Bojím, bojím,ak budú pri dlhšom nosení tvrdé a odierať členky.To potom budú iba na sedenie v kancelárii ![]()
a dnes objednala dvoje boty

Prosim, odkud jsou ty druhe boty?
Pussycat je nádherná a je vyprodaná.
Přiznejte se, kdo neodolal? :-D Ale celkově byly odstíny docela přebrané, nové zboží prý dorazí v sobotu.
Dekuji :)
MAC Plumful je hezká, ale spíše vínová, než švestková (tedy alespoň na mých rtech). Na zimu by se hodila.
MAC Plumful je hezká, ale spíše vínová, než švestková (tedy alespoň na mých rtech). Na zimu by se hodila.
Ty furt vymejsliiiiis! Nos chvili tu co jsi koupila, kup brejle cos vybrala a nejakou kabelku a cajk. Vinova a celkove tmavsi barvy opticky pridavaji roky, hlavne svetlym typum.
O co Ti jde
? Chci prostě určitou barvu rtěnky, tak jsem se zeptala, dostala odpověďi a hotovo. Jednu teď nemají, druhá není ono. A s těmi barvami rtěnek, záleží i na barvě pleti a na nátuře. Ne každý snese rudou pusu, nebo baby pink rtíky.
Heh, a ja som sa bála, že radím prifialové....tak som rada, že som neradila E.Arden balzam Plum, lebo tú som vyhodnotila ako trochu do vínova, aj keď zas splňovala to, že máš radšej nie celkom krycie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.