whiskas ta kabelka z Ans se mi libi moc. Uz pul hodinu studuju to zauzleni....podle mě je tam jen očko, ale s uzlem to ma kratky ucho,tak myslim,že bez uzlu by mohla jako cross byt akorat
Co jste si dnes koupili/y?
stes
já ji snad objednám, už jen proto, abych tu záhadu rozluštila.
pecka To jsem samozřejmě četla, jenže se mi zdá, že popisy ne vždy sedí.
A s tímhle myslím prostě nehneš
.

whiskaszajtra sa pozriem.v Medicine, ak ju budú mať, ako to je v skutočnosti (ak Ti teda už zajtra nepríde domov)
pecka prosim podivej se
whiskas jsem si jí taky musela najít ![]()
Podle mě ten popis nesedí, tady na té fotce by to nastavování mělo být vidět, mi přijde ![]()

Na záver neplánovanej cesty do Budapešti (kde som sa konečne stretla po viac ako 10 rokoch s kamarátkou, s ktorou som robila v Londýne) som si neplánovane kúpila krátky kabát. Nemám čo ku kulotám alebo niektorým šatám (napr. ex kolektívkam Cos). Podobný, ak nie rovnaký má Pavlena. Gombíky síce nie sú podľa môjho gusta, no uvidím v praxi.

Evaeva tohle neni jezdici spona
stes no právě
Evaeva jo...takze posunovat nejde, ja to psala uz pred chvili. Skoda,že nenapsali,jak dlouhej popruh je
whiskas mam presne tu, na kterou jsi davala odkaz, zelenou Macaron grand
Ginger Gratuluju, je krásná! A navíc mám jasný popis :-D. Díky.
pecka Mně se ten kabátek líbí včetně knoflíků. A když se okoukají/nehodí, tak vyměnit jdou vždy.
A mám doma odstřik Guerlain L´Heure Bleue. Nákupy parfémů, ale mají vlastní vlákno, že?
Zatím na ni nemám názor, je velmi intenzivní, dál se uvidí :-). Název mě fascinoval již dlouho, tedy jsem ji musela zkusit :-).
pecka Je krásnej a bude ti sluset
pecka Odvolám akci! A ještě jednou moc děkuji za nabídku
.
Záhada rozluštěna. Pomohla mi slečna, která kabelku prodává na Vinted (jen jinou barvu). Popruh NENÍ nastavitelný (jak jsme předpokládaly) a je dlouhý 125 cm. Konec hlášení.
Koupila jsem
Košili jeste i v bile

Vrátila jsem
Šaty divné, ta pláštěnka vzadu je sice dobra jako větrání ve vedru, ale na mne se mi to nelíbilo

Overal v L mi byl moc velký a menší už nebyl. Zkusila bych ho, docela se mi libil

Overal do pasu super, přes boky příliš široký a v rozkroku to vypadalo, že jsem chlap.
Škoda.

Dadoo Pěkný nákup a těch overalů je škoda. Je fajn, že vše, co vracíš tak pěkně popisuješ, člověk pak ví, kde je případná chybka :-D.
Dadoo ten predposledni overal jsem si koupila taky.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY