Já už nic nekupuju, ale tuhle věc jsem si moc přála. Na telefon a sluchátka.
Ta moje je víc do zelena.

Já už nic nekupuju, ale tuhle věc jsem si moc přála. Na telefon a sluchátka.
Ta moje je víc do zelena.

Luna je, ta je krasna
od maison heroine, zejo? mam od nich svou momentalne jedinou kabelku, super znacka!
Lilly_Ku Jo, ja ji sleduju uz dlouho a ted jsem mela nejake body na wardow a musela jsem.
Maji nadherny kabelky, fakt.
Ten se mi fakt libil. Škoda. Že už v M nebyl. Mám silné podezření, že by zůstal. Ale na bezovou si netroufám a modrá už nebyla.
Dadoo ja mam i tu cernou kosili
ale asi uz dva roky a ty bezovy kalhoty vypadaji taky jako ty co mam,no a ty saty co jsi vracela jsem taky vratila,ale ruzovy.![]()
Zarinya kalhoty jsou ty tvoje.
Prosím tě, příště mi piš rovnou co kupuješ, ať se tím nemusím probírat zbytečně.![]()
objednaval jste ted nekdo z cosu? ja objednavala v patek rano a zatim mam jen mail, ze prijali objednavku a nic vic...
razorblade ano, ve čtvrtek, dnes poslali
moora tak ja budu doufat. potrebuju si je vyzvednout nejdyl v patek vecer v alzaboxu. nechci jit do volebniho stabu ve starejch satech :D
razorblade uka, jaký?
razorblade hele ale ty saty mi přijdou naprosto letní. Tenoucka plátěná látka a pod plachetkou hola záda. Typ letní procházka. Nebo sklenka v zapadající slunci na terase.![]()
Vzadu mají v pase gumu a ta hola záda kryje ta povlavajici plachetka.
razorblade a v jakém štábu budeš jestli to není tajné?
Luna Ta je super :-).
Dadoo jj to se mi prave libilo. A planuju je pak nosit v lete. Tyhle volebni staby bejvaj vetsinou vydejchany a byva tam fakt teplo, takze lehci latka nevadi. Presun kolem poledne s kabatem preziju, po praci se jen presunu do nedaleky hospody a z ty pak pojedu taxikem, takze cajk. Jedinou komplikaci muze byt, ze mi to bude tesny pres paze nebo pres prsa![]()
JankaM neni, budu u petra pavla. Budeme zase tradicne hazet postrehy na twitter a k nam na web do onlinu. Jsem zvedava, jestli budu ve smutnem ci veselem stabu :)
Koupila jsem si letenky do Barcelony :-).
razorblade budeš v nejvíc veselém štábu, samozřejmě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.