Jsem zvedava, jestli budu ve smutnem ci veselem stabu :)
Důrazně ti doporučuju, abys byla ve veselém štábu
(ideálně v tom nejveselejším, ale to je bohužel v 1. kole nereálné).
Jsem zvedava, jestli budu ve smutnem ci veselem stabu :)
Důrazně ti doporučuju, abys byla ve veselém štábu
(ideálně v tom nejveselejším, ale to je bohužel v 1. kole nereálné).
razorblade Já jsem nakupovala a nešel mi hellocos;-(
jerry continuity uvidime. Posledni dvoje volby jsem byla v lehce nakyslych stabech... u piratu.
Hlavne ten na snemovni volby byl zvlastni... starostove se nemohli radovat, pac vybralovali piraty![]()
A ted me napada... musim si pak koupit jeste saty na druhy kolo!![]()
999 Z Prahy? My se tam taky někdy na jaře chystáme. Děda se domluvil s klukama, že půjdou na zápas Barelony (basket) a teď se tváří, že jestli chceme, ať jedeme s jima my (mě to totiž napadlo nezávislé na něm). Uvidíme, kdo nakonec pojede ![]()
razorblade Mam je v jine barve a tenke uplne nejsou. Rukavy jsou hodne volne. V lete je v nich docela horko. Akorat se mackaji.
Jos ja ty saty mam v ruzove taky a i kdyz musim neskromme priznat, ze mi velmi slusi
, tak jsem je zatim mockrat nemela na sobe, z duvodu, ktery popisujes.
nejsou uplne z tenky latky, ale zaroven se na normalni noseni nedaji nastylovat nejak jarne nebo podzimne.
brrr Jj, z Prahy. Určitě jeďte, myslím, že ten basket bude super :-). Já tam jedu na náš tradiční sraz z VŠ :-). Vždycky si vybereme nějakou destinaci, kde je velká výstava nebo možnost chodit od ráns do večera po umění :-). A restaurace samozřejmě taky testujeme :-).
Lilly_Ku No az ted mi doslo, ze jsem je dost pohanila
Ale mas pravdu. S cimkoli pres vypdaji divne a zaroven pri vedrech je v nich na padnuti. Takze jsem je mela jednou na svatbe a jednou v kine
. Ale hezke jsou jinak moc.
999 My jsme s mužem ani jeden v Barceloně nebyli, ale zas tam možná pošlem kluky s dědou. My je vezmem jinam a do Barcelony můžeme jet taky jindy. Oni si to tam užijou společně. Uvidíme, jak se to vyvrbí.
Ty vaše srazy vypadají velmi zajímavě, něco podobného podnikáme v práci. Občas máme z nějakého grantu peníze na zahraniční exkurzi a to si to pak užijeme velmi.
999 ty se mas :) ja furt koketuju s letenkama do helsink na jare. Ale potrwbovala bychc setrit! Loni jsem mela tri dovoleny![]()
brrr Srazy jsou super, ale to, že se pořád potkáváme i 30 let po VŠ je nejvíc :-).
razorblade To je ale správný :-). Utracený prachy za cestování vlastně nejsou uzracený :-).
999 souhlas, to je investice.
razorblade budem te napjate sledovat! V jakychkoli satech
razorblade 3 dovolene jsou zaklad ![]()
Jos Lilly_Ku ted jsem zmatena! Dadoo psala, ze je to tenka latka, vy dve zas, ze je silna
a nemůže být rozdíl v materiálu v barvách?
Obě psaly, že mají jinou barvu. Já zkoušela ty tmavomodre.
A ta látka se mi zdála fakt tenká. Vyloženě letní.
Já ti do toho vůbec nechci kecat, ale s černým punčocháče v tomhle počasí mi absolutně nesedí. To nejsou šaty na teď. Klidne to ignoruj. Tys je uz zkousela nebo ne?

Jos ja si je taky necham na letni randicka, prochazky u reky a kino :)
razorblade vsak uvidis, az ti dojdou. ten styling co mas v planu si vubec nedokazu predstavit s tim, ze ty saty maji prakticky volny zada. byt tebou tak si pro jistotu najdu plan b, pokud by se ti to taky nepozdavalo.
uz asi mesic hledam bundu na prechodny obdobi. dve uz jsem objednala a vratila, vopruz hroznej.
pozadavky: musi byt aspon trochu sik (takze ne lehka sportovni perovka, tu uz mam), zaroven musi byt dost pohodlna, aby se v ni dalo jezdit na kole se sportovnim posedem (takze odpadaji prilis siroky rukavy, moc kratky strihy apod), musi byt ke krku aby mi na nej nefoukalo :D
vcera jsem normalka na ulici odchytla jednu cyklistku, protoze jeji bunda se mi moc libila, a zeptala jsem se, odkud ji ma. tak prej arket na afound. doma jsem presne tu bundu nasla a doufam, ze tohle bude konec me anabaze!!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.