Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline jerry
11406 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 20:07
Reakce na razorblade:

Jsem zvedava, jestli budu ve smutnem ci veselem stabu :)

​Důrazně ti doporučuju, abys byla ve veselém štábu(ideálně v tom nejveselejším, ale to je bohužel v 1. kole nereálné).

Offline Karja
45074 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 20:24

razorblade Já jsem nakupovala a nešel mi hellocos;-(

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 20:38

jerry continuity uvidime. Posledni dvoje volby jsem byla v lehce nakyslych stabech... u piratu. Hlavne ten na snemovni volby byl zvlastni... starostove se nemohli radovat, pac vybralovali piraty

A ted me napada... musim si pak koupit jeste saty na druhy kolo!

Online brrr
12442 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 20:49

999 Z Prahy? My se tam taky někdy na jaře chystáme. Děda se domluvil s klukama, že půjdou na zápas Barelony (basket) a teď se tváří, že jestli chceme, ať jedeme s jima my (mě to totiž napadlo nezávislé na něm). Uvidíme, kdo nakonec pojede

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. ledna 2023 20:53

razorblade Mam je v jine barve a tenke uplne nejsou. Rukavy jsou hodne volne. V lete je v nich docela horko. Akorat se mackaji. 

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 21:08

Jos ja ty saty mam v ruzove taky a i kdyz musim neskromme priznat, ze mi velmi slusi , tak jsem je zatim mockrat nemela na sobe, z duvodu, ktery popisujes.

nejsou uplne z tenky latky, ale zaroven se na normalni noseni nedaji nastylovat nejak jarne nebo podzimne.

Online 999
19972 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 21:15

brrr Jj, z Prahy. Určitě jeďte, myslím, že ten basket bude super :-). Já tam jedu na náš tradiční sraz z VŠ :-). Vždycky si vybereme nějakou destinaci, kde je velká výstava nebo možnost chodit od ráns do večera po umění :-). A restaurace samozřejmě taky testujeme :-).

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. ledna 2023 21:56

Lilly_Ku No az ted mi doslo, ze jsem je dost pohanila  Ale mas pravdu. S cimkoli pres vypdaji divne a zaroven pri vedrech je v nich na padnuti. Takze jsem je mela jednou na svatbe a jednou v kine . Ale hezke jsou jinak moc. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 21:57

Jos Lilly_Ku ted jsem zmatena! Dadoo psala, ze je to tenka latka, vy dve zas, ze je silna

co do nastylovani, chci k nim cerny puncochace a cerny zavazovaci boty, tak snad nebudu vypadat uplne jak ichtyl

Online brrr
12442 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 21:57

999 My jsme s mužem ani jeden v Barceloně nebyli, ale zas tam možná pošlem kluky s dědou. My je vezmem jinam a do Barcelony můžeme jet taky jindy. Oni si to tam užijou společně. Uvidíme, jak se to vyvrbí.

Ty vaše srazy vypadají velmi zajímavě, něco podobného podnikáme v práci. Občas máme z nějakého grantu peníze na zahraniční exkurzi a to si to pak užijeme velmi.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:00

999 ty se mas :) ja furt koketuju s letenkama do helsink na jare. Ale potrwbovala bychc setrit! Loni jsem mela tri dovoleny

Online 999
19972 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:11

brrr Srazy jsou super, ale to, že se pořád potkáváme i 30 let po VŠ je nejvíc :-). 

Online 999
19972 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:13

razorblade To je ale správný :-). Utracený prachy za cestování vlastně nejsou uzracený :-).

Offline Tak Betty
6250 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:24

999 souhlas,  to je investice. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:39

razorblade budem te napjate sledovat! V jakychkoli satech

Online Kokoska
35288 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:45

razorblade 3 dovolene jsou zaklad

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:52
Reakce na 999:

Koupila jsem si letenky do Barcelony :-).

Offline Dadoo
11725 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:58
Reakce na razorblade:

Jos Lilly_Ku ted jsem zmatena! Dadoo psala, ze je to tenka latka, vy dve zas, ze je silna

​a nemůže být rozdíl v materiálu v barvách?

Obě psaly, že mají jinou barvu. Já zkoušela ty tmavomodre.

A ta látka se mi zdála fakt tenká. Vyloženě letní.

Já ti do toho vůbec nechci kecat, ale s černým punčocháče v tomhle počasí mi absolutně nesedí. To nejsou šaty na teď. Klidne to ignoruj. Tys je uz zkousela nebo ne? 

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 07:11

Jos ja si je taky necham na letni randicka, prochazky u reky a kino :)

razorblade vsak uvidis, az ti dojdou. ten styling co mas v planu si vubec nedokazu predstavit s tim, ze ty saty maji prakticky volny zada. byt tebou tak si pro jistotu najdu plan b, pokud by se ti to taky nepozdavalo.

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 07:17

uz asi mesic hledam bundu na prechodny obdobi. dve uz jsem objednala a vratila, vopruz hroznej.

pozadavky: musi byt aspon trochu sik (takze ne lehka sportovni perovka, tu uz mam), zaroven musi byt dost pohodlna, aby se v ni dalo jezdit na kole se sportovnim posedem (takze odpadaji prilis siroky rukavy, moc kratky strihy apod), musi byt ke krku aby mi na nej nefoukalo :D

vcera jsem normalka na ulici odchytla jednu cyklistku, protoze jeji bunda se mi moc libila, a zeptala jsem se, odkud ji ma. tak prej arket na afound. doma jsem presne tu bundu nasla a doufam, ze tohle bude konec me anabaze!!