Garfie Díky, to je zajímavý, jak to jde napříč společností.
Co jste si dnes koupili/y?
999 Přesně, vůbec to právě neodhadneš. Mě třeba právě ty spolužačky dost překvapily, s jednou máme stejně staré děti a svého času jsme se dost potkávaly, teď jsem si ji musela zablokovat na FB, protože to vůbec nemůžu číst. A to jsem s ní měla kdysi potřebu nějak debatovat a vysvětlovat.
999 ja znam jedineho zaryteho konspiratora, uz pred covidem chemtrails, ted volic Basty aspol - aktivni i na FB, jinak tam nikoho takoveho nemam... vs vzdelany akademicky pracovnik, muz
ostatni znami a kamaradi maji nazory ruzne, ale nikdo tak vyhranene a hlavne je tak urputne neprosazuji:-)
razorblade Mám to stejně, přecházela jaem na výběrovou jazykovku, takže na srazu samej inženýr, architekt, diplomat... a taky jeden kriminálník, ale to se v průměru ztratí.
V COS už nefunguje ta Hello 10% sleva?
Barva této šály náhodou neviděl někdo naživo? Je to taková ta barva reflexní vesty nebo je jemně zastřená?

andulka01 koukam ze jsme tu same experimentalni deti :) do druhe tridy prirozeny mix deti z hornicke čtvrti a od treti uz jen same sporadane holcicky Kluku ve tride vzdy min nez pet :(
Mini u nás na osmiletém gymplu kluci převažovali, ale zedník taky žádný:) Základky jsem za těch prvních pět let vystřídala dvě, tam jsem si žádné vztahy do budoucna neutvořila.
viktorka_od splavu Já mezi přáteli nemám ani jednoho.
Přísahám, že jsem si chtěla nakoupit aspoň trošku slušnější hadry. Ale zase to nějak nedopadlo...

kde je nějaké zahradnické vlákno? Jsem začátečník a květinoherodes.
andulka01 ach, to je tady rozhodně nejhezčí nákup ![]()
Maky Ne, mně už taky minulý týden nefungovala.
Maky Mně HELLOCOS10 funguje, nešlo mi to teď aplikovat akorát na zlevněný věci během výprodeje, ale teď jsem náhodně zkusila hodit do koše nějakou košili a šlo to
Pinot Noir díky SunEclipse díky
andulka01 super nákup! já se tak těším na jaro ![]()
Karoleena zapomněla jsem se odlogovat. Jako anonymní kupující mi ten kód už funguje. Diky
brrr 999 No hele, ale teda když už zmiňujete tu politiku, víte co je zajímavý? Že u nás na základce jsou všichni ti zedníci úplně normální lidi se selským rozumem, hrozně hodní a jediné dvě konspirátorky a anti"všechno" jsou vysokoškolačky!!!
Já se dozvěděla až tady, že lidi kteří se živí rukama, nebo řemeslem jsou hloupí a neměli by mít právo ani na vzduch, natož volit (přeháním). Mám ve spolužácích zedníka i instalatéra a ani jeden nevolí Babiše a dokonce ani neříkají paninko zákaznicím. Posledně na srazu na to přišla řeč, na tu sůl země a dost dobrá debata teda. A největší konspirátorku znám, je úspěšná ve svém oboru, v podnikání se jí daří a má šikovné děti.
Kan Jo, je to předjímání, to je jasný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY